Güllü cenaze töreni

Güllü'nün vefatıyla ilgili "balkondan itme" iddialarını kızı yalanlarken menajeri Erhan Arı, ünlü şarkıcının uzun zamandır sağlık sorunları yaşadığını açıkladı. Menajer Erhan Arı, "Uzun zamandır bir denge kaybı yaşıyordu. Beyninde denge kaybı vardı. Bir hafta önce tetkikler yaptırdık, sonuçlarını bekliyorduk" dedi.
27.09.2025
0
92
Arabesk-fantezi müziğin güçlü yorumcularından Güllü (Gül Tut), Yalova’nın Çınarcık ilçesinde 6. kattaki evinin camından düşerek hayatını kaybetti. Olayın ardından birçok sanatçı dostu taziye mesajları paylaşırken, en dikkat çeken açıklama şarkıcı Demet Akalın’dan geldi. Akalın, olayın araştırılması gerektiğini belirterek, “Hiç aklıma yatmıyor” ifadelerini kullandı.
27.09.2025
0
92
Yalova’nın Çınarcık ilçesindeki bir binanın 6’inci katındaki evinin terasından kızı ve kızının arkadaşı ile eğlendiği sırada düşerek hayatını kaybeden ünlü sanatçı Güllü’nün cenazesi ailesi tarafından teslim alınarak İstanbul’a götürüldü.
27.09.2025
0
99