18 Mart
18 Mart

KARAMÜRSEL’DE 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 106. yılı, Karamürsel’de büyük bir coşku ve gururla kutlandı.

KARAMÜRSEL’DE 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
Yayınlama: 19.05.2025
A+
A-

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 106. yılı, Karamürsel’de büyük bir coşku ve gururla kutlandı. Kutlama programı sabah saatlerinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı. İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından çelenk sunumu yapıldı.

Resmî törenlerin ardından kutlamalar, Karamürsel İlçe Stadyumu’nda devam etti. Öğrenciler tarafından hazırlanan şiir dinletileri, halk oyunları gösterileri ve sportif etkinlikler izleyicilerden büyük alkış aldı. Karamürsel Belediyesi Güreş Eğitim Merkezi’nde yetişen genç pehlivanlar, cazgır eşliğinde sergiledikleri gösteri müsabakasıyla tribünleri coşturdu.
Karamürsel Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun sahnelediği yöresel dans gösterileri ise programa renk kattı. Etkinlikler boyunca gençlerin sergilediği performanslar izleyenlerden tam not aldı.
Programın sonunda, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık tarafından takdim edildi. Gençlerle yakından ilgilenen Başkan Çalık, bu anlamlı günde emeği geçen tüm öğrencilere, öğretmenlere ve ailelerine teşekkür etti.

Karamürsel Belediyesi olarak gençliğe ve spora verdikleri önemi her fırsatta vurguladıklarını belirten Başkan Çalık, “19 Mayıs; özgürlüğün, umudun ve gençliğin bayramıdır. Bu güzel Cumhuriyeti gençlerimize emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum,” dedi.

e1c2rpm

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.