Önceki Dönem Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, AK Parti Genel Merkezi’ne giderek, AK Parti Teşkilat Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ü makamında ziyaret etti.
Önceki Dönem Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, AK Parti Genel Merkezi’ne giderek, AK Parti Teşkilat Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ü makamında ziyaret etti.
Önceki dönem Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, AK Parti Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Tutuk, AK Parti Teşkilat Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ile makamında bir araya gelerek görüşme gerçekleştirdi. Tutuk burada Büyükgümüş ile Yalova ve ülke gündemine dair istişareler gerçekleştirirken aynı zamanda da güncel konular üzerine fikir alışverişinde bulundu. Yalova siyasetine dair önemli konuların ele alındığı buluşma, günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesi ve iyi dilek temennileri ile birlikte son buldu. Büyükgümüş, nazik ziyareti adına Mustafa Tutuk’a teşekkür ederek Yalovalılara selam gönderdi. Tutuk da misafirperverliği ve hoş sohbeti adına Büyükgümüş’e teşekkürlerini ileterek, çalışmalarında başarılar diledi.
‘’BİR KEZ DAHA GURUR DUYDUM’’
Ziyareti sonrasında sosyal medya hesapları üzerinden birlikte çekildikleri fotoğrafı yayımlayarak, Büyükgümüş’ün selamını Yalovalılara ileten Tutuk, açıklamasında şu ifadelere yer verdi, ‘’Genel Başkan Yardımcımız AK Parti Teşkilat Başkanımız ve Yalova Milletvekilimiz Sn Ahmet Büyükgümüş’ü genel merkezimizde, makamında ziyaret ettim Yalova ile ilgili istişarelerde bulunduk ve tüm hemşerilerimize selamlarını iletti. Bir Yalovalı olarak kendisiyle bir kez daha gurur duydum. Görevinde üstün başarılar dilerim.’’