Yalova yerel ekonomi

Yalova küçük bir şehir… Ama meseleleri büyük. Hele konu esnaf olunca, mesele sadece bir dükkânın kepenginin açılıp kapanması değil. Mesele; vergi, istihdam, kira, elektrik, personel gideri, aile geçindirmek, sabah dükkânı açarken taşınan umut ve akşam kepenk indirirken yapılan hesap meselesidir.
26.09.2026
0
30
Yalova Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı İbrahim Bayzan, yaptığı açıklamada esnafla birlikte hareket etmeye dayalı, katılımcı ve çözüm odaklı bir yönetim anlayışını benimsediklerini ifade etti. Bayzan, esnafın yalnızca temsil edilen bir kesim değil, karar süreçlerinin doğrudan paydaşı olması gerektiğini vurguladı.
05.01.2026
0
105
Yalova Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda (YESO) 2026 yılında yapılacak Olağan Genel Kurul öncesi seçim süreci erken başladı. Kentin tanınmış esnaflarından Oktay İlhan, düzenlediği geniş katılımlı toplantıyla YESO Başkanlığına adaylığını resmen açıkladı.
25.10.2025
0
111