SALMAN, GENE GÜLDÜRDÜ! ‘BORÇLARDA DOLU GİBİ YAĞMIŞTI!’

SALMAN, GENE GÜLDÜRDÜ! ‘BORÇLARDA DOLU GİBİ YAĞMIŞTI!’
Yayınlama: 15.08.2022
A+
A-

Şiddetli yağış ile birlikte bazı evlerin bodrum ve alt katları ile iş yeri su altında kalırken, cadde ve sokaklarda oluşan su birikintileri uzun araç kuyruğuna yol açtı. Yalova Meteoroloji Müdürlüğü yaptığı açıklamada Yalova’da metrekareye 48 kilo yağmurun düştüğünü, yağışların gün içinde aralıklı olarak devam edeceğini  vurgulanırken açığa alınan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman yaptığı paylaşımıyla Yalova halkını güldürdü.

SALMAN’IN PAYLAŞIMINA VATANDAŞTAN TEPKİ! ‘BORÇLARDA DOLU GİBİ YAĞDI’

Salman,’ Yağmurdan dolayı zarar gören esnafımıza ve hemşehrilerime geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Alt yapısını yapmadan asfalt atmak (maddi kaybı dahil düşünmeden) Yalova’ya ihanettir dediğimde siyasi şovla yanıt verenler zararın sorumlusudur. Bu işler asfalta tarih yazmakla olmuyor. İş bilmezlerin, acemilerin elinde oyuncak oldu güzel kentimiz. Yalova’mın düşürüldüğü duruma çok üzülüyorum. Yazıklar Olsun.’ paylaşımına Yalova halkından tepki geldi.

Öte yandan Salman, son paylaşımından önce ‘Çok şükür yağmur yağdı’ paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti.

‘MERDİVEN ALTI GÜREŞİ BIRAK SAYIN SALMAN!’

Yalova’ya ihanetten bahseden Vefa Salman’a ise en güzel cevabı Yalova halkı verdi. Kendi döneminde Yalova’ya ne kazandırdığını soran Yalova’lı vatandaşlar,’ Bizim oylarımız ile Yalova Belediye Başkanı seçilen Vefa Salman, yağmuru fırsat bilip olayı siyasete çekmeye çalışıyor. Kendi döneminde Yalova’ya ne kazandırdı sormak isteriz. Madem acemilikten bahsediyorlar, kendileri yapsaydı. Kendisi hala siyasi şova devam ediyor. Mustafa Tutuk döneminde kısa sürede Yalova Belediyesi borçlarından arındırıldı. Hangi biri çıktı teşekkür etti, merak ediyoruz. AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar her platformda, Vefa Salman’a hodri meydan diyip yüzleşmek istiyor kaçıyor. Merdiven altı güreş dönemi bitti Sayın Salman’ sözlerine yer verdiler.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.