FAZLACA’DAN İLÇE KADINLARINA ÖNEMLİ PROJELER

FAZLACA’DAN İLÇE KADINLARINA ÖNEMLİ PROJELER
Yayınlama: 29.02.2024
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisinin Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca projelerini açıklamaya devam ediyor. Başkan Adayı Fazlaca, ilçede yaşayan kadınlara özel projelerini aktardı.

“Tekstil Atölyesini hayata geçireceğiz”
Kadınlar ve çocuklar için çok ciddi projelerinin olduğunu söyleyen CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, “Altınovalı kadınlarımızın ev ekonomisine katkı sağlayabilmeleri adına tekstil atölyesi projemizi hayata geçireceğiz. Kadınların evde ve atölyede istihdam edileceği sanayi ve tersaneler bölgesine yönelik tulum, eldiven, maske, yelek ve pantolon gibi iş kıyafetlerinin dikiminin yapılacağı Altınova Belediyesi Tekstil Atölyesini kuracağız” dedi.
“İlçe kadınlarımızı kalkındıracağız”
Kadınların yaşam alanlarına geniş yer vereceklerinin de müjdesini paylaşan Fazlaca, “Kadınlarımıza özel kooperatifleşme, Anne Kart, Kadın Spor Merkezi, Kadın Yaşam Alanı, Ev Sanatları ve Tasarımı gibi birbirinden önemli projelerimizle Altınovalı kadınlarımız hem ekonomilerine katkı sağlayacak hem de sosyal faaliyet alanlarından yararlanacak” şeklinde konuştu.
Anne Kart Uygulaması geliyor
Altınovalı anneler için Anne Kart Projesi’nin hayata geçirileceğini söyleyen Fazlaca, “Sosyal Belediyecilik anlayışımızı Altınova’da hayata geçireceğiz. Anne Kart uygulamamızla 0-4 yaş arası çocuğu olan annelere ücretsiz anne kart verilecek. Anne kart ile Altınovalı annelerimiz şehir içi ve Yalova ulaşımında ücretsiz ulaşıma sahip olacaklar” dedi.
Kadınlara özel yaşam alanı
Danışma Merkezi, çocuk oyun alanları, kreş, toplantı salonu, yüzme havuzu, kafeterya gibi tüm meslek alanlarını Kadın Yaşam Alanında toplayacaklarını söyleyen Başkan Adayı Fazlaca, “Kadın yaşam alanı içerisinde fitness salonu, toplantı salonu, kafeterya, havuz gibi tüm ihtiyaçlara cevap verecek bir alan yapacağız. Burada kadınlarımız bir araya gelecek ve harika bir sosyal tesise kavuşacağız. Yine kadın spor merkezimizi de hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.