ALTINOVA’DA ‘ADIM ADIM FAZLACA’ SESLERİ!

ALTINOVA’DA ‘ADIM ADIM FAZLACA’ SESLERİ!
Yayınlama: 07.02.2024
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisinin Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca ilçe halkının desteğini arkasına aldı. Altınova’ya birbirinden önemli projeler ile geldiklerini, emanete her zaman sahip çıkarak üzerine eklemeyi hedeflediklerini söyleyen Altınova Belediye Başkan Adayı Fazlaca,’ Altınova’yı halkımızla birlikte yönetmeye, projeler üretmeye ve hizmet etmeye geliyoruz.’ dedi.

‘EMANETE SAHİP ÇIKACAK, DAHA İLERİ NOKTAYA TAŞIYACAĞIZ’

Altınova’da özellikle özel bireylerle, gençlere ve kadınlara özel projelerinin olduğunu, bölgede tersaneler ile sürekli kontak halinde kalacaklarını Altınova için canla başla çalışarak ilçeyi esnaf, gençler, kadınlar ile yöneteceklerini söyleyen CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca,’ Altınova’mıza mevcut Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral birbirinden önemli eserler kazandırdı. Bizlerin sloganı ‘Emanetiniz, emanetimizdir’ diyerek yola çıktık. Bizler Altın markamız olan ilçemizde emanete sahip çıkarak, üzerine yeni projeler ekleyerek ilerlemektir. Bizler ilçemizi özel bireylerimizle, gençlerimizle, esnaflarımızla, iş adamlarımızla ve özellikle kadınlarımızla sürekli istişareler edecek ve ilçemiz için atacağımız proje gibi adımlarda sürekli fikir alışverişinde bulunacağız.’ dedi.

‘PROJELERİMİZ HAZIR!’

ALTINOVA için birbirinden önemli projelerinin olduğunu da söyleyen Başkan Adayı Fazlaca,’ Altınova’mız için birbirinden önemli projelerimiz hazır. Bizler inanıyoruz ki ilçe halkımızın da takdiri ve desteği ile göreve gelir gelmez birbirinden önemli adımlar atacağız. Bizler Altınova’mızı geliştirmeye devam edeceğiz.’ dedi.

‘KADINLARIMIZIN EV EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAĞIM’

İlçede kadınların desteklenmesi hususunda önemli adımların atılacağının müjdesini veren Altınova Belediye Başkan Adayı Fazlaca, ’Kadınlarımız ile ilgili kooperatif çalışmalarımız var. Gene evde dikim gibi hizmetler veren kadınlarımızın ürünlerini, tersaneler ile işbirliği kurarak satışı konusunda kadınlarımızın ev ekonomisini kalkındırmak istiyoruz. Bizler bunları başaracağımıza inanıyoruz.’ dedi.

‘ÇOCUKLAR, GENÇLER VE ÖZEL BİREYLERE, ÖZEL PROJELER’

ÇOCUKLAR, ilçe gençleri ve özellikle özel bireyler için yeni projelerin olduğunu söyleyen Fazlaca,’ İlçemizin geleceği olan çocuklarımız, ilçe gençlerimiz ve özel bireylerimiz için birbirinden önemli projelerimiz var. Bizlerin geleceği olan çocuklarımızın oyun alanlarını geliştireceğiz. Altınova’mızda doğa alanlarımızı arttıracağız. Bayraktepe mevkisi ve gene ilçemizin parlayan yıldızı olan Hersek Lagünü ile ilgili önemli projelerimiz var. Bu iki bölgeyi muhakkak daha da geliştirme hedefinde olacağız.’ dedi.

‘ULAŞILABİLİR BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM’

İlçede herkesin ve her kesimin Belediye Başkanı olacağını, rozeti bir kenara koyarak Altınova ve Altınova halkı için çalışacaklarını belirten CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca,’ Bizim derdimiz de davamızda Altınova’dır. Biz Altınova kazansın, biz Altınova halkı kazansın istiyoruz. Allah’ın izni, ilçe halkımızın takdiri ile Altınova Belediye Başkanı olursam rozetimizi bir kenara koyacak, herkesin ve her kesimin Belediye Başkanı olacağım. Hepsinden önemlisi şeffaf Belediye yönetimi ve ulaşılabilir bir Belediye Başkanı olacağım.’ ifadelerine yer verdi.

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.