ALTINOVA’DA ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

ALTINOVA’DA ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ
Yayınlama: 24.04.2024
A+
A-

Altınova Belediyesi tarafından belediye hizmet binası önünde düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Altınova Belediyesi Hizmet binası önüne kurulan şişme oyun gruplarında doyasıya eğlenen çocuklar unutulmaz bir gün geçirdi. Palyaçolarla keyifli anlat yaşayan çocuklar, pamuk şekeri, patlak mısır ve kâğıt helvaları afiyetle yediler. Şölene katılan bando takımı ise etkinliğe ayrı bir renk kattı.

Büyük ilgi gördü

Çocuklarla tek tek ilgilenerek kendilerine Türk Bayraklı balon dağıtan Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Başkan Fazlaca, Fazlaca, bu özel günün tüm dünya çocuklarına sevgi, barış ve mutluluk getirmesini diledi.

“Saygı ve minnetle anıyoruz”

Fazlaca, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış günü olan 23 Nisan’ı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan eden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bu davranışıyla, çocuk hakları konusunu dünya gündemine taşıdığını, çocuklara olan sevgisini en üst seviyede olduğunu ispatladığını söyleyerek, “23 Nisan’ı dünya çocuklarına armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.