ALTINOVA’DA MAHŞER KALABALIĞI

ALTINOVA’DA MAHŞER KALABALIĞI
Yayınlama: 29.03.2024
A+
A-

433508658 430714999427478 4147224611824354231 n

Cumhuriyet Halk Partisi Altınova İlçe Başkanlığının vatandaşlar için düzenlediği iftar programına yaklaşık 3 bin 250 kişi katılım sağladı.

 YOĞUN KATILIM SAĞLANDI

Cumhuriyet Halk Partisi Altınova İlçe Başkanlığı tarafından yaklaşık 3 bin 250 kişilik iftar programı düzenlendi. Altınova’da daha önce görülmemiş yoğun katılımın olduğu iftar programına CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, CHP Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç, İl Genel Meclis Üyesi Adayları, Belediye Meclis Üyesi adayları ve binlerce Altınova’lı vatandaş katılım sağladı.

 

FAZLACA:”ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN”

Altınova’da Belediye Başkanlığına aday olan ve “Emanetiniz emanetimizdir” sloganıyla yola çıkan CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca iftar programında vatandaşlara hitap etti.

Altınova’nın her zaman bir ve beraber olduğunu, yerel seçimler sonucunda da birlik ve beraberlik programları düzenleyeceklerini belirten CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca,’ İftar soframızı, Ramazan’ın bereketini halkımızla birlikte paylaştık. Birlik ve beraberliğimiz sofralara sığmadı. Kalplerimiz bir, heyecanımız bir, birlikte daha nice kalabalık iftar sofralarında buluşmak dileğiyle. Biz yeni gelmedik, geri de gelmedik. Biz hep buradaydık. İftar programımıza katılım sağlayan kıymetli Altınova’lı hemşerilerimize teşekkür ederim. Bu harika kalabalık bizlerin birbirine olan sevgisidir. Allah hepinizden razı olsun.’ ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.