BAĞLARBAŞI MAHALLESİ’NE DİP KÖŞE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

BAĞLARBAŞI MAHALLESİ’NE DİP KÖŞE TEMİZLİK ÇALIŞMASI
Yayınlama: 07.02.2024
A+
A-

Yalova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kent merkezi ve günlük rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra mahallelerde gerçekleştirilen kapsamlı temizlik çalışmalarını da sürdürüyor.

Bir yandan günlük temizlik faaliyetlerine aksatmadan devam eden Yalova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir yandan da belirlenen program dâhilinde mahallelerde detaylı temizlik çalışması yapıyor. Sabahın erken saatlerinde araç ve ekipmanlarıyla birlikte; çöp toplama, mıntıka temizliği, konteynerlerin etrafına bırakılan çöp ve atıkların kaldırılması çalışmalarının yanında belirlenen mahallelerde detaylı temizlik çalışması da yapılıyor.

Bağlarbaşı Mahallesi’ne Kapsamlı Temizlik

Bağlarbaşı Mahallesi’nde gerçekleştirilen temizlik çalışmaları hakkında bilgi veren Yalova Belediyesi yetkilileri; “Gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmaları sebebiyle mahallede yaptığımız temizlik çalışmalarını sıklaştırdık. Belediyemizin bütün birimleri gibi bizler de hummalı bir şekilde çalışarak, yaz-kış ayrımı yapmadan şehrimizi köşe bucak temizlemek için yoğun çaba gösteriyoruz. Halkımızın, çocuklarımızın hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını devam ettirmelerini sağlamak için gereken özveriyi göstermeye gayret ediyoruz. Rutin olarak yaptığımız çalışmaların yanında detaylı temizlik çalışması ile mahallelerde cadde, sokak ve kaldırımlar süpürülüp yıkanırken, çöp konteynerleri de dezenfekte ediyor, yabani otlarında biçilmesini sağlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.