Ülkemiz

BAKAN ÖZHASEKİ YALOVA’DA ADAYLARA DESTEK VERDİ

BAKAN ÖZHASEKİ YALOVA’DA ADAYLARA DESTEK VERDİ
Yayınlama: 17.03.2024
A+
A-

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Yalova’ya gelerek bir dizi ziyaret ve inceleme gerçekleştirdi. Bakan Özhaseki’yi Yalova’da Ak Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol ile Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve İl Genel meclis Başkanı Hasan Soygüzel karşıladı.

Yalova Valiliği ve Belediyeyi ziyaret eden Bakan Haseki, Ak Parti İl binasında partililerle bir araya geldi.  Yalova ile ilgili olarak Vali Dr. Hülya Kaya ve AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’den bilgi alan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Yalova ziyaretinde ayrıca Bağlarbaşı Mahallesi’nde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyerek kentsel dönüşüme öncelik verdiklerini söyledi.

433672557 807951234685285 222831274784203502 n

Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk’un kentte basarili çalismalara imza attigini dile getiren Özhaseki, “Bakanlik olarak aslinda bizim Yalova’mizda 20 milyar lirayi geçen bir yatirimimiz var ve devam ediyor. Bir taraftan da TOKI olarak bizler 2 bin 692 konutu burada tamamlamisiz. Su anda da devam eden Baglarbasi’nda 740 adet konutun da insaatina basladik. Insallah bunlari da yapmaya devam edecegiz. Zaten 304 adet konutumuzu bundan bir hafta kadar önce zannedersem hak sahiplerine verdiler arkadaslarimiz. Komsularimiz oturmaya basladilar orada. Bu baslangiç olsun. Arkasi da gelsin istiyoruz. Bunu en iyi sekilde Mustafa baskanimiz hazirlayacaktir. Heyelan bölgesini, zeminde sivilasma olan bölgeleri, deprem dayaniksiz olan konutlarimizin bulundugu yerleri hesap edip geldiginde, biz de bütün imkanlarimiz ve gücümüzle burada olacagiz. Bunlari yenilemek için elimizden ne geliyorsa onu yapacagiz. Zaten bu konuda TOKI kendisini ispat etti. Türkiye’nin her yerinde imzasi var. Bunu da görüyoruz.” dedi

433739195 10233672615816508 8520954533703013745 n

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı’mız Sayın Mehmet Özhaseki  Yalova Valiliği ziyaretinde ise “Sayın Valimizin de vilayette görüştüğümüz birkaç projesi var. İnşallah onları da gerçekleştiririz. Yalova’ya bir de kadın eli değmiş olur. Biraz daha böyle estetik, zevkli tarafları, keyifli tarafları ön plana çıkarmış olur ki sokak sağlıklaştırma projelerini falan ben de sevdim. Ben de onu sonuna kadar destekleyeceğim. İnşallah onları da yaptığımızda çok daha bir başka Yalova olur diye düşünüyorum.” dedi
Yalova’da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren bakan Haseki, Ak Parti adaylarına destek isterken, Partililerle iftar yemeğinde bir araya gelerek son siyasi gelişmeleri değerlendirdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.