BAŞKAN KAÇAR:”BELDE HALKIMIZLA GÖNÜL BAĞI KURDUK”

BAŞKAN KAÇAR:”BELDE HALKIMIZLA GÖNÜL BAĞI KURDUK”
Yayınlama: 18.02.2024
A+
A-

TAVŞANLI Belediye Başkanı ve Ak Parti Tavşanlı Belediye Başkan Adayı Mücahit Kaçar beldede sayısız hizmet ve projelere imza attıklarını belirterek,’ Tavşanlı için canla başla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar yaptığımız hizmetler ve projeler, yapacaklarımızın teminatıdır.’ dedi.

‘ÇÖZÜM ODAKLI HİZMET EDİYORUZ’

Tavşanlı’da yıllardır çözülemeyen sorunlara el attıklarını söyleyen Tavşanlı Belediye Başkanı ve Ak Parti Tavşanlı Belediye Başkan Adayı Mücahit Kaçar,’ Yıllardır çözülemeyen sorunların üzerine gidip çözüm ürettik. Hali hazırda görev süremin yarısına gelmeden vadettiğimiz hizmetlerin %90’nını ya tamamladık ya da çözümüne başladık.’ dedi.

‘BELDEMİZE HİZMETE VE PROJELERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ’

TAVŞANLI Belediyesinin her zaman şeffaf yönetildiğini de ifade eden Başkan Kaçar,’ Göreve geldiğimiz günden itibaren şeffaf belediyecilik anlayışımızdan hiçbir zaman vazgeçmedik. Tüm çalışmalarımızı kamuoyu ile paylaştık, bilgilendirdik. El birliği ile şeffaf yönetim anlayışımızla belediyemizi kısa sürede ayağa kaldırarak, marka değerine kavuşturmaya devam edeceğiz. Bizler Tavşanlı halkımız ile gönül bağı kurduk. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde zaferle ayrılarak, belde halkımıza ve beldemize hizmet ile projeler üretmeye devam edeceğiz.’ ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.