BAŞKAN KAÇAR:’HİZMET VE PROJE, BİZİM İŞİMİZ’

BAŞKAN KAÇAR:’HİZMET VE PROJE, BİZİM İŞİMİZ’
Yayınlama: 22.02.2024
A+
A-

TAVŞANLI Belediye Başkanı ve AK Parti Tavşanlı Belediye Başkan Adayı Mücahit Kaçar belde de seçim çalışmalarına hız kazandırırken,’ Beldemiz için geçmişte olduğu gibi bugün ve yarında hizmet ve proje dolu bir yıl geçireceğiz.’ dedi.

‘CUMHURBAŞKANIMIZIN ŞEFFAF BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI BELDEMİZDE GÖSTERİYORUZ’

HÜKÜMET kaynaklarından sonuna kadar yararlanıldığını söyleyen Başkan Kaçar,’ Hükumetimizin tüm kaynaklarından Tavşanlı Beldesi olarak yararlanıyoruz. Önemli projelerde vekillerimizden ve ilgili proje bakanlıklarımızdan destek alıyoruz. Ak Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın örnek gösterdiği şeffaf belediyecilik anlayışını halkımıza yansıtıyoruz.’ dedi.

‘KAPSAMLI PROJELER GELİYOR’

Tavşanlı’ya hizmet etmekten hiçbir zaman geri planda durmayacaklarını, beldeye projeler üretmekten hiçbir zaman vazgeçmeyeceklerini söyleyen Tavşanlı Belediye Başkanı ve Ak Parti Tavşanlı Belediye Başkan Adayı Mücahit Kaçar,’ Beldemiz sürekli gelişen bir bölgedir. Bizlerde bu gelişime ve teknolojiye eşlik ediyor, geri planda kalmıyoruz. Beldemizde kısa bir süre önce başlayan alışveriş merkezi projemiz ile start aldık. İlerleyen günlerde yeni ve kapsamlı projelerimizi açıklayacağız.’ ifadelerine yer verdi.

 

mustafa tutuk ilan 1

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.