BAŞKAN KARAHASAN:‘SU KAYNAKLARIMIZI KORUYORUZ’

BAŞKAN KARAHASAN:‘SU KAYNAKLARIMIZI KORUYORUZ’
Yayınlama: 12.02.2024
A+
A-

427961289 3687541198197448 5701839453675518088 nYALOVA Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Dursun Karahasan, Gazete Akkent’e özel açıklamalarda bulundu. Başkan Karahasan kuruma üç araç kazandırıldığını ifade ederek,’ Araç filomuzu genişletmeye devam edeceğiz.’ dedi.

‘ARAÇLARIMIZ HAYIRLI OLSUN’

Gazeteci Emre Can Kazmalı ve Fedai Göngör’ü makamında ağırlayan Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Dursun Karahasan faaliyet ve projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yeşil Körfez Su Birliği’ne başkanlık döneminde üç yeni araç kazandırdığını ifade ederek,’ Birliğimiz ve Yalova halkımıza hizmet noktasında araç filomuza üç yeni araç daha kazandırdık. ‘ dedi.

‘SU KAYNAKLARIMIZI KORUYORUZ’

Yeşil Körfez Su Birliğinin toplumsal faaliyetlerde de her zaman yer aldığını söyleyen Başkan Karahasan,’ Yeşil Körfez Su Birliği’nin sürdürdüğü çalışmaların topluma olan katkıları ve çevre duyarlılığıyla öne çıkan projeleri, bölgenin su kaynaklarının korunması ve yönetilmesi açısından önemli bir role sahip, bizlerde bu noktada üzerimize düşen vazifeleri yerine getiriyoruz.’ diye konuştu.

Gazeteci Kazmalı ve Güngör, Başkan Karahasan’a misafirperverlikleri nedeniyle teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.