BAŞKAN ORAL, MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLADI

BAŞKAN ORAL, MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLADI
Yayınlama: 06.02.2024
A+
A-

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Birliğe, beraberliğe, kardeşliğe ve dayanışmaya ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde kandillerin ve mübarek günlerin önemi büyüktür” dedi.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, 6 Şubat 2024 Salı gününü 7 Şubat 2024 Çarşamba gününe bağlayan gece kutlanacak olan Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

“En büyük mucize”

İslam Âleminin Miraç Kandili’ni kutlayan Başkan Oral, “İnsanlara rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin dualarının kabul olduğu önemli gecelerden birini daha idrak edeceğiz. Birliğe, beraberliğe, kardeşliğe ve dayanışmaya ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde kandillerin ve mübarek günlerin önemi büyüğüdür. Peygamber Efendimizin en büyük mucizesi iyi anlaşılmalıdır. Allah’ın rahmetinin sağanak sağanak yağdığı gecede dua ve ibadetlerin kabul edildiği unutulmamalıdır” dedi.

“Dualarımızı eksik etmeyelim”

Aynı zamanda depremin yıldönümüne gelen gecede, depremzede vatandaşlarımızı da dualarımızdan eksik etmemiz gerektiğini ifade eden Başkan Oral, “Bu mübarek günlerde dünyanın birçok yerinde zulüm gören kardeşlerimiz ile depremzedelerimizi hem manevi hem de maddi olarak unutmayalım. Bu düşüncelerle tüm İslam Alemi’nin Miraç Kandili’ni en içten dileklerimle kutlar, insanlığa huzur, barış ve hayırlar getirmesini temenni ederim” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.