BAŞKAN TUTUK:“HEMŞEHİRLERİMİZLE YÜZ YÜZE GÖNÜL GÖNÜLE”

BAŞKAN TUTUK:“HEMŞEHİRLERİMİZLE YÜZ YÜZE GÖNÜL GÖNÜLE”
Yayınlama: 23.09.2023
A+
A-

thumbnail BASKAN ESNAF VATANDAS 5Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar belediye hizmetlerini kesintisiz sürdüren Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, sosyal belediyecilik anlayışıyla esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya aralıksız olarak devam ediyor.

 

Belediye hizmetlerinin yanında esnaf ve vatandaşlara önem veren taleplerini isteklerini sürekli dinleyen ve notlar alan Başkan Tutuk, Cumhuriyet Caddesi ve Arabacılar Sokak da bulunan esnafları ziyaret etti. Burada esnafın çay içme davetlerini de kabul eden Başkan Tutuk, esnaf ve vatandaşlara Yalova Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

 

Başkan Tutuk; “Esnaf Ve Vatandaşlarımızın Talepleri Bizim İçin Önemli”

 

Esnaf ve vatandaşların taleplerini ve isteklerine önem verdiğini belirten Başkan Tutuk; “Yalova Belediyesi olarak çözüm odaklı çalışmalar yapmaktayız. Bu çözüm odaklı çalışmalarımız arasında esnafımızı ve sokakta bizleri gören vatandaşlarımızın talep ve isteklerini dinleyerek, notlarımızı alarak gerçekleştiriyoruz. Onlardan gelen talep ve istekleri birimlerimize ileterek çözülmesini sağlıyoruz. Belediye Başkanının mesaisi olmaz. Belediye’de yada sahada çalışmalarımızı tamamladıktan sonra cadde ve sokaklarımızda hemşehrilerimizle buluşuyoruz” dedi.

 

“Kapılarımız Herkese Açık”

 

Yalova Belediyesi’nin kapılarının herkese açık olduğunu belirten Başkan Tutuk; “Gönül belediyeciliği ile çıkmış olduğumuz bu yolda sadece hemşehrilerimizle Yalova’mızın cadde ve sokaklarında buluşmuyoruz. Belediyemize her kesimden gelen hemşehrilerimizi ağırlıyor talep ve isteklerini burada da dinliyoruz. Bizleri evlerine davet eden ‘bir çayımızı, kahvemizi içer misiniz’ diyen hemşehrilerimizin davetlerini kırmıyor ve bazen de çat kapı ziyaretler yaparak misafirleri oluyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.