BECAN ALTINOVA DANIŞMA TOPLANTISINA KATILDI

BECAN ALTINOVA DANIŞMA TOPLANTISINA KATILDI
Yayınlama: 22.05.2024
A+
A-

CHP Altınova ilçe danışma kurulu toplantısına katılan CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, ilçenin CHP’nin halkçı belediyecilik anlayışı ile tanıştığını dile getirdi.

CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, CHP Altınova İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’na katılarak belediye çalışmaları, yerel seçim sonuçları ve ilçenin geleceği gibi konularda istişarelerde bulundu. Toplantıda CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, Altınova’ya bağlı beldelerin belediye başkanları ve CHP İlçe teşkilatı yöneticileri de hazır bulundular.

Toplantıda konuşan Becan, Altınova’nın CHP’nin halkçı belediyecilik anlayışıyla tanıştığını ve bundan sonraki süreçte bu farkın daha da belirgin bir hale geleceğini ifade etti.

Milletvekili Becan toplantıda yaptığı konuşmada, “Altınova İlçe Danışma Kurulu Toplantımızı partililerimizle birlikte gerçekleştirdik. Uzun yıllar sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nin halkçı belediyeciliğini iktidara taşıdığımız güzel ilçemizde geleceği ve yerel seçimleri değerlendirdik. Yolumuz uzun. Yapacak çok işimiz var. En büyük gücümüz halkımız için daha güzel ve güvenli bir gelecek inşa etmek adına yol haritamızı belirledik. Cumhuriyet Halk Partisi’nin her bir ferdine yerelden genele iktidar yolculuğumuzda başarılar diliyorum.” dedi.

Toplantıda CHP’nin Altınova’daki çalışmaları ve geleceğe yönelik planları hakkında da bilgi verildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.