CHP ÇINARCIK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KURT MEVCUT YÖNETİME YÜKLENDİ!

CHP ÇINARCIK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KURT MEVCUT YÖNETİME YÜKLENDİ!
Yayınlama: 02.03.2024
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Çınarcık Belediye Başkan Adayı Avni Kurt, birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Adayı Kurt,’ Vatandaşımızın teveccühü ile Çınarcık hak ettiği değere 31 Mart 2024 yerel seçimleri sonucunda kavuşacak.’ dedi.

“MEVCUT YÖNETİM BIRAKTIĞIMIZ KALDIRIMLARI BİLE KORUYAMADI”

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’i eleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Çınarcık Belediye Başkan Adayı Avni Kurt,’ Çınarcık beş yıl içerisinde çok şey kaybetti. Belediye yönetiminde belediye personel sayısı arttı. Beş yılda hiç bir şey değişmedi. Kötü bir yönetim var. Belediye yol ve kaldırımları bile koruyamadı.’ dedi

“BELEDİYE PERSONELİNE MAAŞ ÖDEYEMENLER, ÇINARCIK’A NASIL HİZMET EDECEK”

ÇINARCIK Belediyesinin gelirine ve kaynaklarının üretilmediğini söyleyen Kurt,’  Çınarcık Belediyesi’nden herhangi bir personel çıkartmayacağız. Bunun algısını yaratmaya çalışıyorlar. Ben söz veriyorum. Mevcut yönetim belediye personel maaşlarını ödeyemiyor. Biz Çınarcık’ı yaşayan bir ilçe yapmak istiyoruz.’ dedi.

Çınarcık’ın beş yıl içerisinde çok şey kaybettiğini, 42 yıllık otobüslerin hizmet ettiğini söyleyen Kurt,’ Göreve gelir gelmez ilk işimiz Çınarcık Belediyesinin otobüslerini değiştirmek olacaktır. 42 yıllık otobüsler ile hizmet etmek mümkün değildir. Görev sürem içerisinde 8 ödül kazandım. Fakat şuan Çınarcık sos veriyor. Biz hizmet üretmeye, proje üretmeye geliyoruz.’ ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.