CHP’DE HEM YALOVA, HEM GENEL MERKEZİ İYİCE KARIŞTI.. ‘VEFA’ SADECE BİR SEMT ADI MIDIR?

CHP’DE HEM YALOVA, HEM GENEL MERKEZİ İYİCE KARIŞTI.. ‘VEFA’ SADECE BİR SEMT ADI MIDIR?
Yayınlama: 17.09.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısında seçimi kaybeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun istifa etmemesi sonrasında CHP partisinde kazan kaynamaya başlamıştı. Son olarak CHP Genel Başkanlığına adaylığını açıklayah CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’e bir destekte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan 1. Sıra Milletvekilliğini alamayan Yalova eski Belediye Başkanı Vefa Salman’dan geldi.

 

YALOVA’DA KARIŞIK

Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağır dille eleştiren Yalova eski Belediye Başkanı Vefa Salman’ın sosyal medya hesabından Özgür Özel ile birlikte koyduğu fotoğraf sonrasında Kılıçdaroğlu’na karşı bayrak açtığını gözler önüne serdi.

DOĞANCI, SALMAN’I KURULTAY DELEGESİ Mİ YAPACAK?

Eski Belediye Başkanı Vefa Salman’ın Özgür Özel’in listesinden Parti Meclisi listesine girmesi beklenirken. Yalova’da yapılacak olan il kongresinde İl Başkanlığına talip olan Erdem Doğancı’nın Vefa Salman’ı CHP kurultay delegesi yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

NELER OLMUŞTU

Eski Belediye Başkanı Vefa Salman Yalova’da belediyedeki yolsuzluk davası yüzünden görevinden uzaklaştırılmıştı. Salman, bu dönemde Kemal Kılıçdaroğlu ile yakın temas içinde olup CHP  Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da onayını aldığını söyleyererek Yalova Belediye Başkanlığını görevinden istifa etmişti. Ancak Kılıçdaroğlu ilginç bir hamle yapıp Salman’ı aday göstermeyip tercihini YTSO Başkanı Tahsin Becan’dan yana kullanmıştı.

SALMAN, İPLERİ KOPARDI

Vefa Salman geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada  Kılıçaroğlu ve yönetimi için kendisi için tezgah kurup ve kendisini milletvekilli adayı göstermediklerini dile getirdi. Sosyal Medyasından Özgür Özel ile beraber fotoğrafını paylaşan Vefa Salman Özgür Özel için şu sözleri kullandı:
Uğraşamam dünümle ve dünümdekilerle, Ben yarına bakarım, yanımdakilerle… Cemal Süreya Partimiz ve ülkemiz adına çıktığın bu çok önemli yolda yarına umutla bakmak için üstün başarılar. Allah utandırmasın, yar ve yardımcı olsun Sayın Özgür ÖZEL…

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.