ÇİFTLİKKÖY’DE ‘ADİL YELE” DÖNEMİ BAŞLADI

ÇİFTLİKKÖY’DE ‘ADİL YELE” DÖNEMİ BAŞLADI
Yayınlama: 01.04.2024
A+
A-

CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele, başkanlığı açık farkla kazandı. Sandıktan çıkan sonuçlara göre Çiftlikköy Belediyesi’nde Adil Yele dönemi başladı

Mahalli idareler seçimi Çiftlikköy ilçesinde CHP’nin kesin zaferi ile sonuçlandı. AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Hacı ve CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele arasında geçen başkanlık yarışında gülen taraf Adil Yele oldu. Beklenenin tersine açık bir oy oranı ile seçimi kazanan Yele, 5 yıl boyunca Çiftlikköy Belediyesi’nin başına geçti. Seçimin kazanıldığı diğer ilçelerde olduğu gibi Çiftlikköy’de de CHP’liler ilçe meydanına inerek seçim zaferini kutladılar.

Yele, seçim sonrasında kısa bir açıklama yaparak, “Beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Ama ben her zaman adım gibi adil bir yönetim ortaya koyacağımı ifade ettim. Ben artık bana oy verenlerin değil, tüm Çiftlikköy’ün belediye başkanıyım. Artık ilçemizin daha iyi yerlere gelmesi için hep birlikte çalışacak ve ilçemizi hak ettiği güzel yalanlara el ele ulaştıracağız” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.