ÇİFTLİKKÖY’DE DEĞİŞİM HIZLI BAŞLADI

ÇİFTLİKKÖY’DE DEĞİŞİM HIZLI BAŞLADI
Yayınlama: 23.05.2024
A+
A-

31 Mart yerel seçimlerini kazanan Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’nin göreve başlamasıyla birlikte ilçede hummalı bir çalışma yürütülüyor. Belediye Başkanı Adil Yele, hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek “Çiftlikköy’de değişim hızlı başladı” diye konuştu.

Çiftlikköy Belediyesi’nde 31 Mart yerel seçimleriyle başlayan değişim rüzgarı devam ediyor. Bir yandan belediyenin kurumsal işleyişinde yeni düzenlemelere gidilirken saha ekipleri de ilçenin dört bir yanında koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Yoğun bir iş programı yürüten ekipler, parke yol- kaldırım tamiratları ve yenilemelerinden, kanalizasyon ve isale hattı bakımlarına, peyzaj düzenlemelerinden korkuluk boyaması gibi pek çok faaliyet gerçekleştiriyor.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bilgekağan Caddesi ve Çiğdem Sokak’ta isale hattı ve lokal kanalizasyon hattı çalışmaları gerçekleştirirken, diğer mahallelerde de ara sokaklarda parke yol, kaldırım bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bahadır Sokak, Doğa Sokak, Yazlık Sokak, Funda Sokak, Okul 2 Sokak’ta zamanla aşınan ve kırılan taşların değişimleri yapılırken, kaldırım ve bordür yenilemeleri de devam ediyor.

Sahil şeridinde ise düzenleme çalışmaları olanca hızıyla sürüyor. Mokamp bölgesinde yapılan mescit, umumi tuvalet ve çocuk parkı çalışmasının ardından muayene bacaları deniz temalı görsellerle boyandı. Sahilde bulunan palmiye ağaçlarına çevre düzenlemesi yapılırken vatandaşların kullanması için duş kabini montajı da tamamlandı. Yaşar Okuyan Parkı çevresinde de boyama ve düzenleme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ
Çiftlikköy halkına seçim döneminde çeşitli sözler verdiklerini ifade eden Başkan Yele, “Verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Sokak hayvanları için özel şeyler yapacağız demiştik. Mama otomatları, pati evleriyle çok olumlu geri dönüş aldığımız işlere imza attık. Mokamp bölgesinde halkımızın istifade edeceği düzenlemeler yapacağımızı söylemiştik. Onları da kısa süre içinde tamamladık. Bunun yanında sahil şeridinde ve ilçemizin diğer bölgelerinde ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor” dedi.
Belediye personeline teşekkürlerini ileten Adil Yele, şöyle devam etti:
“Çiftlikköy’de hizmet anlamında, halka yaklaşım anlamında bir büyük değişimi birlikte başlatacağımızın sözünü vermiştik. Şimdi net bir şekilde söyleyebiliriz ki Çiftlikköy’de değişim hızlı başladı. Halkın dertlerini dinleyen, bu dertlere anında reaksiyon gösteren, aktif bir belediyecilik sergiliyoruz. Vatandaşı odak noktasına alan ve seçim döneminde zihinlere yerleştirdiğimiz “Çiftlikköy için elele’ sloganında olduğu gibi vatandaşıyla el ele çalışmalar yürüten bir yerel yönetim olma anlamında kısa zamanda önemli mesafe katettik. Seçim sonrası yoğun ziyaret programlarına rağmen ben ve çalışma arkadaşlarım 8-5 mesai yapmıyoruz. Halkımızın değişimi yaşaması için gece geç saatlere kadar yapacağımız işler ve planlamalarımızla ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz. Emek veren tüm mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.