ÇİFTLİKKÖY’ÜN SULTANLARI PLAY-OFF FİNAL GRUBUNDA

ÇİFTLİKKÖY’ÜN SULTANLARI PLAY-OFF FİNAL GRUBUNDA
Yayınlama: 26.02.2024
A+
A-

Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, TVF Kadınlar 1.Ligi’ne yükselme mücadelesinde Play-Off Final etabına yükselen 8 takım arasına girdi. Eskişehir’de oynanan Play-Off Yarı Final Grubu karşılaşmalarında Megaspor’u 3-0, Ayvalıkgücü Bld.Spor’u 3-1 mağlup eden Çiftlikköy’ün Sultanları, Kapaklı Site karşısında 3-0 yenilmesine rağmen grubunu ikinci sırada tamamlayarak final etabına yükselmeyi başardı.

Yarı Final etabına yenilgisiz gelen Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Megaspor’u 26-24, 25-19 ve 25-17’lik setlerle geçerek bu gruptaki ilk karşılaşmasını da kazanmasını bildi. İkinci karşılaşmada Ayvalıkgücü önünde ilk sette 25-19’la geriye düşmesine rağmen hızlı reaksiyon veren Çiftlikköy’ün Sultanları ikinci sette 25-17’lik skorla eşitliği sağladı. İkinci ve üçüncü setleri de 25-20 ve 25-17 kazanan Çiftlikköy Belediyespor, mücadeleden de 3-1’lik skorla galip ayrılarak grubu ilk iki sırada tamamlamayı garantiledi. Grup liderliği için bir diğer namağlup ekip olan Kapaklı Site karşısına çıkan Sultanlar, mücadelede setleri 25-18, 25-19 ve 25-17 kaybederek grubunu ikinci sırada tamamladı ve Play-Off Final Grubu vizesini aldı.

Çeyrek final ve yarı final gruplarından başarıyla çıkan Çiftlikköy’ün Sultanları, TVF Kadınlar 1.Ligi’ne yükselme yolunda son engel olan final grubu karşılaşmalarını 1-2-3 Mart 2024 tarihlerinde Eskişehir Yenikent Şehit Anıl Gül Spor Salonu’nda oynayacak. Final etabında Eczacıbaşı, Sakarya Voleybol ve Ankaragücü Astor ile karşılaşacak olan Çiftlikköy’ün Sultanları, grubunu ilk iki sırada tamamlaması halinde TVF Kadınlar 1.Ligi’ne yükselecek.

KARADENİZ, “FİNAL GRUBU ADETA BİR ATEŞ ÇEMBERİ”

Zorlu karşılaşmaların ardından final grubuna kaldıkları için mutlu olduklarını dile getiren Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz, “Adım adım hedefimize ilerliyoruz ve artık son aşamaya geldik. Final grubunda tüm takımlar çok güçlü, grubumuz adeta bir ateş çemberi. Tüm oyuncularımı, teknik heyeti, tüm ekibimi tebrik ediyorum, buraya kadar harika mücadeleler verdik. Bu son etapta performansımızı, enerjimizi, motivasyonumuzu hiç bozmadan kalan 3 maçımızda en iyi sonucu alarak 1.Lig sevincini yaşamak istiyoruz. Çiftlikköy Belediye Başkanımız ve Kulüp Başkanımız Sayın Ali Murat Silpagar’a verdiği büyük destekten dolayı şükranlarımı sunuyorum, Allah’ın izniyle Çiftlikköy’e mutlu haberlerle dönmek istiyoruz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.