ÇİTİL:“ŞİMDİ HİZMET ZAMANI”

ÇİTİL:“ŞİMDİ HİZMET ZAMANI”
Yayınlama: 26.04.2024
A+
A-

KAYTAZDERE Belediye Başkanı Doğan Çitil seçim sürecini ve yapacakları çalışmaları Gazete Akkent Genel Yayın Yönetmeni Emre Can Kazmalı’ya açıkladı.

“ŞİMDİ HİZMET ZAMANI”

Kaytazdere halkının kendisine gösterdiği teveccühten son derece memnun olduğunu belirten Kaytazdere’nin çiçeğ burnunda Belediye Başkanı Doğan Çitil,’ Halkımızın desteğini seçim döneminde de şimdi de her zaman arkamızda hissettik. Yerel seçimleri geride bıraktık. Rozetimizi çıkarttık. Artık tüm Kaytazderemizin Belediye Başkanıyım. Şimdi Beldemize hizmet etmenin vaktidir.’ dedi.

“SARALKENT İLE İLGİLİ CİDDİ ÇALIŞMALARIMIZ VAR”

MAVİ Bayrağı tekrar Saralkent bölgesine kazandıracaklarını söyleyen Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil,’ Beldemizin Saralkent mevkisi ile ilgili çalışmalarımızı başlattık. Denizimizden numune alındı ve istenilen sonuçlara ulaştık. Mavi bayrağı tekrar bölgemize kazandıracağız. Saralkent ile ilgili çok ciddi çalışmalarımız var.’ dedi.

Kaytazdere’nin turizm noktasında ciddi adımlar atacağını, Beldenin yıldızını partalacaklarını belirten Kaytazdere Belediye Başkanı Çitil,’ Beldemiz, Yalova’mızın en güzel ve özel bölgesidir. Gerek Saralkent bölgesi, gerekse belde içerisinde hizmet ve proje noktasında önemli adımları ilerleyen günlerde atacağız. Biz göreve gelir gelmez beldemizin yıldızını nasıl parlatırız. Beldemize nasıl daha faydalı olabiliriz diyerek çalışmalarımıza başladık. Halkımız ile birlikte el ele verip Kaytazdere’yi daha fazla ön plana çıkartacağız.’ ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.