DOĞU EKSPRESİNDE CİNAYET TİYATRO OYUNU SANAT SEVERLERLE BULUŞTU

DOĞU EKSPRESİNDE CİNAYET TİYATRO OYUNU SANAT SEVERLERLE BULUŞTU
Yayınlama: 29.03.2024
A+
A-

Yalova Belediyesi ‘Yürüyen Köşk Kültür Sanat Sezonu’ Mart ayı içerisinde yer alan ‘Doğu Ekspresinde Cinayet’ isimli oyunla devam etti.

Polisiye edebiyatın önemli isimlerinden Agath Christie’nin İstanbul Pera Palas’ta 1933’te kaleme aldığı, o yıldan bugüne onlarca dile çevrilen, sinema filmi uyarlamaları yapılan kült eserin tiyatro versiyonu, Yalova Belediyesi Raif Dinçkök Kültür Merkezi Özgecan Aslan Salonu’nda sahnelendi. Yalovalı sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği sahne tasarımı, görsel ve ışık efektlerinin uyumu, etkileyici senaryosuyla sahnelenen oyunu Yalova Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Sarıduman ve Volkan Dadaloğlu da izledi.

İki perde olarak sahnelenen ve 2 saat süren oyun dakikalarca ayakta alkışlandı. Oyunun bitimiyle birlikte sahneye çıkan Başkan Yardımcıları Ahmet Sarıduman ile Volkan Dadaloğlu oyunculara plaket ve çiçek takdim ederek teşekkür etti. Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman: “Yalova Belediye Başkanımız Mustafa Tutuk başka bir programda olduğu için katılamadı ve selamlarını iletti. Değerli sanatçılarımıza Başkanımız Mustafa Tutuk adına böyle güzel bir oyunu bizlere sahneledikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.