FAZLACA, KOLTUĞU DEVRETTİ

FAZLACA, KOLTUĞU DEVRETTİ
Yayınlama: 22.04.2024
A+
A-

yfkod 1

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, makam koltuğunu ilkokul öğrencilerine devretti.

Ziyarette öğrenciler, Altınova İtfaiyesi hakkında İtfaiye Amiri Süleyman Çavuşoğlu’ndan bilgi aldılar.

Sırayla koltuğa oturdular

Altınova Vakıfbank İlkokulu 2-C sınıf öğretmeni Tuğçe Kahvepınar, 2-C öğrencisi Umay Paşaoğlu, 3-B öğrencisi Melis Ada Urfan, 4-D öğrencisi Yaren Kırcalı, 4-B öğrencisi Hamza Günhan ve 4-E öğrencisi Ege Çınar Çelik, Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’yı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Başkan Fazlaca makam koltuğunu, öğrencilere devretti.

Fazlaca’ya teşekkür

Belediye Başkanlığı koltuğunu devralan minikler, “Biz çocuklar için çok önemli olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve biz çocuklara bayram armağan eden ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü minnet ve şükranla anıyoruz. Bizi bugün makamında ağırlayarak onurlandıran Sayın Belediye Başkanımız Yasemin Fazlaca’ya teşekkür ederiz” dediler.

“Aydınlık yarınlarımız”

Ziyarette; TBMM’nin açılışının 104. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, “Atamızın çocuklara armağanı bu özel günde görevimi geleceğimizin ve aydınlık yarınlarımızın teminatı çocuklara bırakmanın heyecanını yaşadığımı belirtmek istiyorum. Bende sizlere ve tüm çocuklarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Fazlaca, ziyaret sonunda misafirlerine çeşitli hediyeler verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.