Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, UCLG Genel Kurulu’nda önemli bir göreve seçilen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı yayımladığı mesajla kutladı.


Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, UCLG Genel Kurulu’nda önemli bir göreve seçilen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı yayımladığı mesajla kutladı.
Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Fas’ta gerçekleştirilen Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı (UCLG) Genel Kurulu kapsamında önemli bir göreve seçilen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı yayımladığı mesajla tebrik etti. Dünyanın dört bir yanından 140’tan fazla ülkeden yüzlerce yerel yönetim temsilcisinin katıldığı genel kurulda gerçekleştirilen seçimlerin ardından değerlendirmede bulunan Başkan Fazlaca, Türkiye adına elde edilen başarının gurur verici olduğunu ifade etti.


Başkan Fazlaca, yayımladığı mesajında, Uğur İbrahim Altay’ın uluslararası alandaki tecrübesi, güçlü temsil kabiliyeti ve yerel yönetimlerde ortaya koyduğu başarılı çalışmalarla Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını belirtti. Fazlaca açıklamasında, “Ülkemiz adına önemli bir uluslararası platformda görev üstlenen Sayın Uğur İbrahim Altay’ı gönülden tebrik ediyor, yeni görevinde üstün başarılar diliyorum. Bu önemli görevin şehirlerimiz, yerel yönetimlerimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Yerel yönetimlerin uluslararası iş birliklerinin güçlendirilmesi açısından büyük önem taşıyan UCLG Genel Kurulu’nda elde edilen bu başarının, Türkiye’nin küresel ölçekteki temsil gücüne de önemli katkılar sunması bekleniyor.


