FAZLACA:’İLÇEMİZİ HEP BERABER GELİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

FAZLACA:’İLÇEMİZİ HEP BERABER GELİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ’
Yayınlama: 21.02.2024
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisinin Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca seçim çalışmalarında vites arttırdı. Başkan Adayı Fazlaca, Altınova’yı ilçe halkı ile yöneteceklerini belirterek,’Altınova’mızı ilçe halkımızla birlikte yönetecek. Esnafımızla ve halkımızla birlikte kazanacağız.’ dedi.

‘ALTINOVA ESNAFIMIZ KAZANACAK’

İlçede ekonomin canlandırılacağını söyleyen CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, ’İlçemizde esnafımızın tersane sahaları ile iletişimini daha da geliştireceğiz. Öncelikli amacımız tersanelerimizin alışverişlerini ve ihtiyaçlarını Altınova esnafından karşılamaları için projelerimiz var.’ dedi.

‘PROJELERİMİZLE KADINLARIMIZ AİLE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAK’

İLÇEDE kadının rolünün arttırılacağının müjdesini veren Başkan Adayı Fazlaca,’ İlçemizde kadınlarımız evlerinde de aile ekonomisine katkı sağlayacak projelerimiz var. İlçe kadınlarımız evde aile ekonomisine direk katkı sağlayacak projelerimiz hazır.’ dedi.

‘HAYALİ DEĞİL, AYAKLARI YERE BASAN PROJELERİMİZ HAZIR’

Sağlam ve emin adımlarla çalıştıklarını belirten CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca,’ Proje ve hizmet odaklı adımlar atıyoruz. Hayali projeler değil, ayakları yere basan projelerle ilçe halkımıza hizmet edeceğiz. Bizler Altınova’yı hep beraber yöneteceğiz.’ diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.