FAZLACA:‘KÜLTÜREL DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ’

FAZLACA:‘KÜLTÜREL DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ’
Yayınlama: 16.02.2024
A+
A-

CHP Altınova Belediye Baüşkan Adayı Yasemin Fazlaca, ilçede eğitime destek verileceğini açıkladı. Başkan Adayı Fazlaca,’ Çocuklarımız ve gençlerimiz bizlerin geleceğidir. Bizlerde önce Allah’ın sonra Altınova ilçe halkımızın takdiriyle Belediye Başkanlığı makamına gelmemiz ile birlikte geleceğimiz olan çocuklarımız için eğitim süreçlerinde yanlarında olacağız.’ dedi.

‘EĞİTİME TAM DESTEK VERECEĞİZ’

Yenilikçi eğitim programlar projeleri ile Altınova çocuk ve gençleriyle altın bir çağ yaşayacaklarını söyleyen Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca,’ Altınova’lı çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olacağız. Yenilikçi eğitim programları projelerimiz ile geleceğimiz olan çocuklarımızın yanlarında olacağız.’ dedi.

‘SANATSAL ETKİNLİKLER TAM GAZ DEVAM EDECEK’

Altınova Belediyesi’nin her zaman düzenlediği kültürel ve sanatsal etkinliklere sahip çıkacaklarını söyleyen Başkan Adayı Fazlaca,’ Altınova Belediyemizin her dönem düzenlediği kültürler festivaline bizlerde sahip çıkacağız. Bizlerin amacı devir alacağımız bayrağı her zaman ileriye taşımaktır. Bu noktada Kültürel miraslarımıza sahip çıkacak, korunması için her adamı atacağız. Sanatsal etkinliklerine de ağırlık vereceğiz.’ ifadelerine yer verdi.

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.