GENÇ MELEK KARAKAŞ, İKİ HAFTA ÖNCE ORGANLARINI BAĞIŞLAMIŞ

GENÇ MELEK KARAKAŞ, İKİ HAFTA ÖNCE ORGANLARINI BAĞIŞLAMIŞ
Yayınlama: 18.04.2024
A+
A-

Geçen hafta Yalova-Bursa karayolu üzerinde meydana gelen motosiklet kazasında ağır yaralanan genç Melek Karakaş, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Genç kızın kazadan 2 hafta önce ise organlarını bağışladığı belirlendi.

Kaza geçen hafta Yalova- Bursa Karayolu, Yalova Kirazlı Sanayi Sitesi kavşağı yakınlarında meydana gelmişti.

Alınan bilgilerine göre Yalova’dan Bursa istikametine seyir halinde olan Z.Ö. (20) idaresindeki 77 ACV 937 motosiklet, önünde seyir halinde olan R.A. (58) idaresindeki 57 HD 830 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Kazada motosiklet sürücüsü ile birlikte arkasında yolcu olarak bulunan Melek Karakaş (20) yaralanmıştı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Yalova Devlet Hastanesine kaldırılarak burada tedavi edilmişti.

Yaşam mücadelesi 5 gün sürdü

Kazada ağır yaralanan ve Yalova Devlet Hastanesinde yoğun bakıma alınan Melek Karakaş hastanede 5 günlük yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.

2 hafta önce organlarını bağışlamış

Feci kazada ağır yaralanan ve hastanede yoğun bakımda hayatını kaybeden Melek Karakaş’ın kazadan 2 hafta önce ise organlarını bağışladığı belirlendi. Melek Karakaş’ın organları şimdi organ bekleyen hastalara umut olacak.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.