GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SIRAKAYA’YA ALTINOVA’YA HAYRAN KALDI

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SIRAKAYA’YA ALTINOVA’YA HAYRAN KALDI
Yayınlama: 15.09.2023
A+
A-

377963111 761902745946816 5875069913365387755 nAK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Dış İlişkiler Başkanı ve İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya, Yalova’ya gelerek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında Altınova’ya da gelen Sırakaya, ilçede esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Altınova’ya da ziyaret gerçekleştiren Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya’ya, Ak Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, Milletvekili Meliha Akyol, Ak Parti Yalova İl yöneticileri, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Ak Parti Altınova İlçe Yönetimi ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral eşlik etti.

Altınova’nın kısa sürede çehresinin tamamen değiştiğini, doğası ve tarihi ile bir bütün olduğunu Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya’ya anlatan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral,’ İlçemizde yapılan tarihi ve diğer çalışmaları, gelişmeleri, biten ve devam eden projelerimizi, başlayacak olan projelerimizi Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız, Dış İlişkiler Başkanı ve İstanbul Milletvekilimiz Zafer Sırakaya’ya aktardık. Kendileri ile ilçemiz adına önemli bilgi alışverişinde bulunduk.’ ifadelerine yer verdi.

Program sonrası Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, ilçe esnafını ziyaret etti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.