GÖKÇEK:” AK PARTİ TAVŞANLI’DA SEÇİMİ BİTİRMİŞ”

GÖKÇEK:” AK PARTİ TAVŞANLI’DA SEÇİMİ BİTİRMİŞ”
Yayınlama: 05.03.2024
A+
A-

ANKARA Büyükşehir Belediyesi’nin eski Belediye Başkanı Melih Gökçek, Tavşanlı’da düzenlenen Ak Parti Seçim İrtibat Merkezinin açılışına katıldı. Düzenlenen programda Ak Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, Tavşanlı Belediye Başkanı ve Ak Parti Tavşanlı Belediye Başkan Adayı Mücahit Kaçar Gökçek ile fikir alışverişinde bulundu.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Yalova merkez, ilçe ve beldelerinde ki seçim çalışmalarını Ankara Büyükşehir Belediyesinin eski Belediye Başkanı Melih Gökçek’e aktardıklarını, seçim çalışmaları ile ilgili fikir alışverişinde bulunduklarını söyleyen Ak Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü,’ Tavşanlı’da SKM açılışımıza katılan değerli Ankara Büyükşehir eski Belediye Başkanımız Melih Gökçek ile seçime dair görüşmelerimiz oldu. Kendisi ile fikir alışverişinde bulunduk.’ dedi.

GÖKÇEK:’TAVŞANLI HİZMET VE PROJEYE GÖRMEYE DEVAM EDECEKTİR’

SKM açılışında vatandaşa hitap eden Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Belediye Başkanı Melih Gökçek, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar’a tam destek isteyerek,’ Seçim irtibat merkezimizin açılışı hayırlara vesile olsun. Tavşanlı halkı 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde kararını vermiş. Mücahit Başkanımız sizlere emanettir. Bizler inanıyoruz ki Tavşanlı hak ettiği değeri, hizmeti ve projeleri görmeye devam edecektir.’ dedi.

KAÇAR:’GÖKÇEK’İ AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYDUK’

Melih Gökçek’i Tavşanlı’da ağırladıkları için son derece memnun olduklarını ifade eden Tavşanlı Belediye Başkanı ve Adayı Mücahit Kaçar,’ Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Belediye Başkanı ve partimizin önemli isimlerinden Melih Gökçek’i beldemizde ağırlamaktan son derece gurur duyduk.’ ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.