GÜLEÇ KARDEŞLERDE KURBAN SATIŞ BAŞLADI

GÜLEÇ KARDEŞLERDE KURBAN SATIŞ BAŞLADI
Yayınlama: 22.04.2024
A+
A-
GÜLEÇ KARDEŞLERDE KURBAN SATIŞ BAŞLADI
1979 Yılından buyana kesintisiz olarak faaliyet gösteren Güleç Kardeşlerde kurbanlık satışlarının başladığı ilk gününde yoğun ilgi gördü. 1979 yılından beri sektörün içinde olan, yapmış olduğu diğer faaliyetlerin yanı sıra kurban satışında ve kesiminde kentimizin önde gelen markası haline gelen Güleç Kardeşler kurbanlık satışları bugün itibariyle başladı.
Güleç Kardeşlerden yapılan açıklamada ” Yarım asırlık tecrübemizle her yıl sizlere daha da iyi bir hizmet sunabilmek için çalışıyoruz, kendimizi geliştiriyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmaların takdirini de sizlerin göstermiş olduğu ilgili ile bu yılda aldık.Öncelikle bir kez daha bize güvendiğini ve bizi tercih ettiğiniz için tüm müşterilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bir yıldır özenle sizler için hazırlandık. Kurbanlıklarımızı yetiştirdik, tesislerimizi yeniledik ve kısa süre önce sizlere 21 Nisan’da Cemal Güleç Besi Çiftliğimizde satışlarımıza başlayacağımızı duyurduk.” denildi.
Güleç Kardeşlerden Halit Güleç, yaptığı açıklamada “Satışlara başladığımız ilk gün başta Yalova olmak üzere, Orhangazi’den, Gemlik’ten, Karamürsel’den ve bölgemizin diğer ilçelerinden çok sayıda müşterimiz çiftliğimizi ziyaret etti. Bu yılda adeta bayramı önceden prova ettik. %100 Kalite, %100 Memnuniyet ilkesi ile yıllardır sürdürdüğümüz hizmet politikamıza göstermiş olduğunuz teveccüh ile sadece kentimizde değil, bölgemizde bizi en çok tercih edilen marka haline getiren herkese bir kez daha teşekkür ediyoruz.” diyerek şöyle konuştu.
“Marmara Bölgesi’nin en modern çiftliklerinden biri olan Cemal Güleç Besi Çiftliğinde yetiştirdiğimiz kurbanlıklarımızı yine bölgemizin 1 numarası olan Harun Güleç Kesim Tesislerinde sizlerin kontrolünde, İslami koşullara uygun olarak, kesecek, hisseleyecek, paketleyecek ve teslim edeceğiz.
Satışlarımız çiftliğimizde devam ediyor. Kalite asla tesadüf değildir. İbadetlerini gönül ferahlığı içerisinde yapmak isteyen tüm hemşehrilerimizi kurbanlık seçimi için bekliyoruz.”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.