GÜREL, ERZURUMLULARLA BİR ARAYA GELDİ

GÜREL, ERZURUMLULARLA BİR ARAYA GELDİ
Yayınlama: 22.03.2024
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayı Kubilay Torun’un düzenlediği iftar yemeğinde Erzurumlular bir araya geldi. Düzenlenen programa CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı katılım sağladı.  Erzurumlulara konuşma yapan CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel,’ Yalova adım adım birleşiyor. Bunu 31 Mart 2024 tarihinde sandıkta göstereceğiz.’ dedi.

İFTAR programında Erzurumlu vatandaşlara hitap eden CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel,’ Bizler çıktığımız bu yolda Erzurum’lu, Giresun’lu, Samsun’lu diyerek memleket ayrımı yapmadan Yalova olarak birleştiğimizi gösterdik. Bizler inanıyoruz ki halkımızın da desteğiyle 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden zaferle çıkacağız.’ dedi.

Yalova’nın sorunlarına hâkim olduğunu, hizmet ve projelerle güçlü bir şekilde geleceklerini belirten Başkan Adayı Gürel,’ İlimizin ihtiyaç duyduğu projelere, esnafımızın sorunlarına ve vatandaşlarımızın taleplerine hakimiz. Güçlü meclis üyesi adaylarımız ile birlikte göreve gelir gelmez gereken tüm adımları atacağız.’ ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.