İL GENEL MECLİS ADAY ADAYI DEMİRCİ TAKDİR TOPLUYOR

İL GENEL MECLİS ADAY ADAYI DEMİRCİ TAKDİR TOPLUYOR
Yayınlama: 04.01.2024
A+
A-

413000973 7198612360203840 256982565219260330 nCUMHURİYET Halk Partisi Altınova İl Genel Meclis Aday Adayı Samet Demirci, seçim çalışmalarına hız kazandırdı. Demirci, ilçe köylerinin sorunlarına hâkim olduklarını söylerken,’ Bilgi ve birikimimiz ile köylerimizin sorunlarına ve taleplerine hâkimim partimin de takdiri ile aday gösterilmem durumunda var gücümüzle çalışacağız.’ dedi.

CHP Altınova İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Samet Demirci, seçim çalışmalarına en erken başlayan genç siyasetçilerden biri olarak dikkat çekiyor.  Altınova ilçesinde 31 Mart 2024 Yerel seçimler öncesinde yaptığı çalışmalarla kısa süre içinde tanınan Altınova’nın genç siyasetçisi, esnaf ve pazar ziyaretlerine devam ediyor.

Altınova İlçesi Kaytazdere beldesinde de seçim çalışmasını yürüten  CHP Altınova İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Samet Demirci, Cumhuriyet Halk Partisi Kaytazdere belediye başkan adayı Doğan Çitil ve CHP belde başkanı  Mehmet Demiröz’ü ziyaret ederek burada da seçim çalışmalarını sürdürdü.   Demirci Seçim çalışmalarına Subaşı beldesinde de devam etti.

 

Değişen ve gelişen bir çağda her bir köyümüzün değerli olduğunu ifade eden CHP İl Genel Meclisi Aday Adayı Samet Demirci,’Gerçekleşecek olan yerel seçimlerde İl Genel Meclis üyeliği için aday adaylığımı gerçekleştirdim. Altınova ilçesinin köylerinde sorumluluk alanına giren toplumsal, ekonomik, sosyal, tarım, hayvancılık, sağlık, kültürel konularını yakından takip edip gerekli yatırım ve hizmetleri partimin de takdir göstermesi ile var gücümüzle çalışarak, gerçekleştireceğiz.’ ifadelerine yer verdi.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.