İLÇE HALKINDAN TAM DESTEK ALAN FAZLACA: “DERDİMİZ DE DAVAMIZDA ALTINOVA’DIR”

İLÇE HALKINDAN TAM DESTEK ALAN FAZLACA: “DERDİMİZ DE DAVAMIZDA ALTINOVA’DIR”
Yayınlama: 22.03.2024
A+
A-

433647072 736982901879855 7772568275763690908 nCUMHURİYET Halk Partisinin Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca ilçede seçim çalışmalarına ara vermeden devam ederken, ilçe halkının da tam desteğini arkasına aldı.

Ev, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine ara vermeden devam eden CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca ilçe halkının kısa sürede sevgisini kazandı.

“ORAL GİBİ SEVGİMİZİ KISA SÜREDE KAZANDI”

Altınova’da yeni bir Metin Oral’ın doğduğunu ifade eden ilçe halkı,’ Mevcut Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral’ı ilçemize kazandırdıkları yatırımlar, hizmetler ve projeler için teşekkür ederiz. Metin Başkan, Altınova halkının hafızalarında her zaman efsane Belediye Başkanı olarak kalacaktır. Kısa sürede bizlerin sevgisini kazanan Yasemin Fazlaca ’da tıpkı Metin Oral gibi gönlümüzü kazanmayı başardı. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Fazlaca isminin destekçisiyiz.’ dediler.

“DERDİMİZ DE DAVAMIZDA ALTINOVA’DIR”

Altınova’nın kendisi için bir sevda olduğunu, Altınova ve halkına hizmet etmekten onur duyacağını, Altınova adına hayalleri olduğunu ifade eden CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca,’ Bizim derdimiz de davamızda Altınova’dır. Biz yerel seçimler sonrasında rozetimizi bir kenara bırakıp tüm ilçe halkımız ile birlikte parti ayırt etmeden hizmet edeceğiz, proje üreteceğiz. Bizim derdimiz de davamızda Altınova’dır. Halkımızın bizlere gösterdiği sevgi için ayrıca teşekkür ederim. Güçlü meclis adaylarımız ile birlikte Altınova’da kazanan ilçe halkımız olacaktır.’ ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.