İŞTE “MÜCAHİT KAÇAR” FARKI!

İŞTE “MÜCAHİT KAÇAR” FARKI!
Yayınlama: 29.03.2024
A+
A-

TAVŞANLI Belediye Başkanı ve Ak Parti Tavşanlı Belediye Başkan Adayı Mücahit Kaçar, Ak Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol ile birlikte Tavşanlı Alışveriş Merkezinin temel atma töreni dualar eşliğinde gerçekleşti. Törene yoğun katılım sağlanırken Başkan Kaçar,’ Tavşanlı’nın hak ettiği değeri bulmasına devam ediyoruz.’ dedi.

Tavşanlı için canla başla çalışmalara ara vermeden devam edeceklerinin müjdesini veren Tavşanlı Belediye Başkanı ve Ak Parti Tavşanlı Belediye Başkan Adayı Mücahit Kaçar, beldeye yapılacak olan alışveriş merkezi ile ilgili temel atma törenin de yoğun katılım sağlayan vatandaşları bilgilendirdi.

KAÇAR:”HİZMET VE PROJE ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Beldeye yapılacak olan alışveriş merkezinin 7000 metre kare alana yapıldığını açıklayan Başkan Kaçar,’ 7000 m2 otopark, zemin katta market elektronik eşya, 1.ve 2. katta giyim 3. katta sinema salonları, bowling, çocuk oyun alanları 4. katta restaurant, kafe 17.200 m2 kullanım alanı olan 100 mağazadan oluşacak açık konsept “Alışveriş Merkezi” projemizin temelini attık. Allah nasip ederse 15 ay sonra Tavşanlı harika bir alışveriş merkezine kavuşacak. Biz hizmet etmeye ve proje üretmeye devam edeceğiz.’ dedi.

VEKİL AKYOL:”BELEDİYE BAŞKANIMIZI TEBRİK EDERİM”

İlçelerde bile olmayan bir hizmetin Tavşanlı beldesine yapılmasını takdir eden Ak Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol,’ Ben Belediye Başkanımız ve Belediye Başkan Adayımız Mücahit Kaçar’ı bir kez daha tebrik etmek istiyorum. Birçok ilçede olmayan bir projeyi Tavşanlı Beldesine kazandırıyor. Tavşanlı halkı Ak Belediyecilik hizmet ve projelerinden yararlanmaya devam edecek.’ dedi.

VEKİL BÜYÜKGÜMÜŞ:’ MÜCAHİT BAŞKANA BELDE HALKI TAM DESTEK VERECEKTİR”

Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar’ın çok başarılı bir Belediye Başkanı olduğunu ifade eden Ak Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş,’ Belediye Başkanımız Mücahit Kaçar beldesine gerçekleştireceği her yatırım ve projede muhakkak bizleri arar ve Ankara’ya gelir. Bizlerde elimizden gelen, hükümetimizin tüm kaynaklarını Tavşanlı halkı için kullanırız. Ben inanıyorum ki 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Tavşanlı belde halkı mevcut belediye başkanımız ve belediye başkan adayımız Mücahit Kaçar’a tam destek verecektir.’ diye konuştu.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.