KABATAŞLI FENERBAHÇELİLER’DEN PLATFORMUNDAN, EĞİTİME TAM DESTEK

KABATAŞLI FENERBAHÇELİLER’DEN PLATFORMUNDAN, EĞİTİME TAM DESTEK
Yayınlama: 05.03.2024
A+
A-

kabatas

Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı, Okul Aile Birliği, Mezunlar ve Eğitim hayırseveri iş insanlarının yardım ve katkıları ile yapılan okulun proje atölyeleri, yenilenen sınıfları, dijital kütüphane ve arşivleri Kabataş Erkek Lisesi Galip Vardar Kültür Merkezi Konferans Salonunda yapılan törenle açıldı.

Okul Müdürü Dr. Muharrem Bayrak’ın konuşması ile başlayan törende açılacak birimlerle ilgili barkovizyon sunumu yapıldı. Okul müzik topluluklarının çok beğenilen konserinden sonra açılacak birimlere katkıda bulunan kurum ve kuruluşlara, iş insanlarına ve hayırsevere Beşiktaş Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Ozan İş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Özcan Türkoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sedat Işık, Milli Savunma Üniversitesi Daire Başkanı Fatih Güldal ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Arat birer şükran plaketi verildi.

Katkıda bulunan kurum ve kuruluşlardan biri olan Kabataşlı Fenerbahçeliler Platform Başkanı ve iş adamı Güven Yılmaz,’ Söz konusu eğitim olunca hiç bir zaman geri planda durmadık. Gençlerimizin ve öğrencilerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz.’ ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.