KARAMÜRSEL BARBAROS SPOR, BASKETBOL’DA FARK YARATTI

KARAMÜRSEL BARBAROS SPOR, BASKETBOL’DA FARK YARATTI
Yayınlama: 20.09.2023
A+
A-

Spor Dünyasına uzun bir aradan sonra çeşitli branşlarda dönüş yapan Karamürsel Barbaros Spor futbol ve güreşte olduğu gibi, basketbolda da lige iddialı bir giriş yaparak, eski fırtınalı günlerine döneceğinin sinyallerini verdi.

Karamürsel’in yıldız isimlerinin de tercih ettiği Barbaros Spor kulübünün kadrosunda İsmail Börek ve Fatih Berat Yücebağ gibi 2005 jenerasyonunun Kocaeli’deki en iyi oyuncularından ikisi bulunmakta..U18 kariyerleri biter bitmez şehir dışından bir çok teklif almalarına rağmen “vefa” dediler ve kendi memleketlerinin takımında karar kıldılar. Liseden koçları Efe Sarp Bikbay ile A takım çatısı altında buluşmak için Karamürsel Barbaros Spor Kulübü’nü seçtiler.

Bu kararı almalarında kulüpteki sevgi, birlik ortamı ve yüksek vizyon dikkat çekti. Kariyerleri çok parlak olacak olan bu önü açık gençler, bu sene kendi ilçelerinin takımı Barbaros Spor’u profesyonel lige taşımak için mücadele edecekler. İlk maçlarında üst düzey performanslarıyla dikkat çeken Kulüp sporcuları gruptaki zorlu takımlardan İzmit Kolejliler takımını zorlanmadan 61-43 lük bir skorla geçtiler.

Önümüzdeki günlerde kendinden çok söz ettirecek olan Barbarosspor basketbol takımının kadrosu şu oyunculardan oluşuyor. Ali Emre Eren İrfan Mermer Arda Deniz Erbay Ulaç Yesa Altınalan Soykan Eren Keskin Yiğit Yamak Muhammed Talha Can Yasin Furkan Tekin Samih Anılış

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.