‘KENTSEL DÖNÜŞÜME ÖNCÜLÜK ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

‘KENTSEL DÖNÜŞÜME ÖNCÜLÜK ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ’
Yayınlama: 04.02.2024
A+
A-

YALOVA Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Belediye meclisinde alınan kararın ardından kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalara hız kazandırdı. Başkan Tutuk, Gaziosmanpaşa Mahallesinde 30 dairenin kentsel dönüşüm projesinden faydalandığını açıkladı.

Yalova’yı beklenen depreme hazırlayacaklarını söyleyen Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk,’İlimiz ne yazık ki deprem bölgesidir. Bizler kentsel dönüşüm projelerimiz ile Yalova’mızı depreme hazırlayacağız. Öncelikle insanlarımızın canlarını sonrasında mallarını koruyacağız. Yalova’mızı depreme dayanıklı bir şehir yapacağız.’ dedi.

Yalova’da inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Kudu İnşaat, gerçekleştirdikleri projelerde insanların can güvenliğini ön planda tutmaya devam ediyor. Kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili açıklamada bulunan Kudu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kani Kudu,’ İlimiz deprem bölgesidir. Bizlerde Yalova’mızda yaşayan insanlarımızın önce can sona mal güvenliğini düşünerek inşaatlarımızı yapıyoruz. Ailelerimizi ve ekonomimizi düşünerek hareket etmeli ve eski yapılardan ivedilikle uzaklaşmalıyız. Kentsel dönüşüm projelerimiz ile bizler her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın yanında yer alacağız.’ ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.