ORAL: SOKAKTAKİ CANLARIMIZ BİZE EMANET

ORAL: SOKAKTAKİ CANLARIMIZ BİZE EMANET
Yayınlama: 03.10.2023
A+
A-

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Bölgenin en modern Sokak Hayvan Barınağını hizmete sokan ilk belediye olduklarını hatırlatan Başkan Oral, “Altınova Belediyesi, bölgenin ilk ve en fazla üretim kapasitesine sahip sokak hayvanları mama üretim merkezini açmaya hazırlanıyoruz” dedi.

“İnsan olmanın gereği”

Sokaktaki hayvanların insanlardan sadece sevgi, merhamet ve iyilik beklediğini ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “İnsan olmanın gereği; yaşamı ve dünyayı kendi türünden olmayan canlılarla da paylaşmak ve yeryüzünün onların da yaşam alanı olduğunu unutmadan, onların da yaşam haklarına saygılı davranmaktır” diye konuştu.

“Örnek tesis”

Altınova Belediyesi ve Sefine Tersanesi ile yaptığı iş birliğiyle, bölgedeki hayvan severlere ücretsiz besin değeri yüksek mama dağıtımında bulunacaklarını ifade eden Başkan Oral, “Bünyesinde mama üretim, evsel atıkların gübreye dönüştürüldüğü kompost ve plastik ayrışma birimleri bulunan ‘Sıfırdan Başlıyoruz Merkezimiz’ bölgeye örnek bir tesis olacak.

“Ücretsiz dağıtılacak”

Tersanelerden elde ettiğimiz atık yemekler, yüksek teknoloji makineleri ve veterinerlerin özel reçeteleri ile besin değeri yüksek mamaya dönüştürüyor. Can dostlarımızın en büyük ihtiyacını tüm besin değerleri ile yüksek kaliteye sahip mamalarımızla çözüyoruz. Özel olarak üretilen ve vakumlanan mamalarımız sadece belediye barınağımız ve ilçemizde yaşanan sokak hayvanlarımıza değil, ilçemizde ve ilimizde yaşayan hayvan severlerimize de ücretsiz olarak paylaşacağız.

Aynı yaşamı birlikte paylaştığımız hayvan dostlarımızı çok seviyor, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.