ORAL’A İLÇE HALKININ DESTEĞİ TAM!

ORAL’A İLÇE HALKININ DESTEĞİ TAM!
Yayınlama: 17.01.2024
A+
A-

31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala mevcut Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçede Ak Parti’nin en güçlü adayı olarak gözüküyor. İlçe halkının da desteğini arkasına alan Başkan Oral,’ Daha yapacak çok işimiz var. Marka değerimiz olan Altınova’ya hizmet ve proje üretmeye devam edeceğiz.’ dedi.

 

4 dönem Altınova Belediye Başkanlığı yapan Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova’da Ak Partinin en güçlü belediye başkan adayı olarak ön plana çıkıyor. Yalova genelinin en kıdemli Belediye Başkanı olan Dr. Metin Oral ilçe halkının da desteğini arkasına aldı.

Altınova’nın çehresini değiştiren, ilçenin turizmden sanayisine, esnafından vatandaşına herkes ve her kesim ile yakından ilgilenen Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a ilçe halkı da tam desteğini açıklarken,’ Mevcut Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral ile bir dönem daha Ak Partinin devam etmesi gerekmektedir. Bizler Altınova halkı olarak Belediye Başkanımız Metin Oral’a tam destek vermeye devam edeceğiz. İnanıyoruz ki ilçemiz, Türkiye yüzyılında daha çok konuşulacaktır.’ diye konuştular.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.