PALAŞOĞLU: “MESELA NİYE ALTINOVA SORUYORUM?”

PALAŞOĞLU: “MESELA NİYE ALTINOVA SORUYORUM?”
Yayınlama: 29.03.2024
A+
A-

AK Parti Altınova Teşkilatının kurucu isimlerinden, önceki dönem belediye meclis üyesi Turhan Palaşoğlu yerel seçim öncesi bir birinden önemli iddialarda bulundu. Palaşoğlu’nun çektiği videolar sosyal medyada da ilgi ile izlenirken,’ Ak Parti Belediye Başkan Adayı FETÖ’den neden soruşturma geçirdi. Özyiğit’in kardeşi tersanede kaynakçıyken birden bire artan bu servetin sebebi nedir.” gibi iddialarda bulundu.

“ESKİ KAYMAKAM YUKARIDAN BİRİLERİ TARAFINDAN GETİRİLDİ”

Altınovalılara seslenen Turhan Palaşoğlu, Ak Parti Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit’in birileri tarafından Altınova’ya getirildiğini iddia ederek,’ Eski Altınova Kaymakamı şimdi ki Ak Parti Altınova Belediye Başkan Adayı yukarıdan birileri tarafından ilçemize getirildi. Süreci herkesi biliyor. Burada topu kimse Cumhurbaşkanımıza atmasın. Ben 1993’ten beri Cumhurbaşkanımın arkasındayım. Ak Partiden istifa ettim. Olay dava meselesi değil.’ dedi.

430760030 422468896995460 989674274343260338 n

“5 YILDA HARİKA BİR MAL VARLIĞI EDİNİLDİ”

Ak Parti Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit’e “Neden Altınova” sorusunu yönelten Palaşoğlu,”  Kaymakam olarak bölgeye geleceksin. 5-6 yıllık geçmişin var. Özyiğitler Gemi İnşaat ve Gold Gemi İnşaat şirketleri var. İki şirkette ne oldu. 5 Adet daire, Ayazma ’da 5758 metre kare tarla, 4030 metre kare bir tarla daha var. Tavşanlı’da sanayi imarlı 3430 metre kare arsada 4/1 hissesi var. Çiftlikköy’de ufak tefek şeyler var. Var oğlu var. Bunların hiç biri kendisi üzerine değil kardeşinin ve akrabalarının üzerinedir. Allah daha çok varsın. 6 yılda nasıl yapılıyor. 50 yıldır burada yaşıyorum. Ticaret ve firma işleri de yaptım ben köşeyi dönemedim. Şimdi buradan Belediye Başkanı olacağım diye gelince neden karşı çıkmayalım. Mesela niye Altınova soruyorum?’ dedi.

“ÖZYİĞİT, FETÖ’DEN NEDEN SORUŞTURMA GEÇİRDİ?”

ESKİ Altınova Kaymakamı, Ak Parti Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit’in FETÖ’den neden soruşturma geçirdiğine de değinen Palaşoğlu,’ Regaip Bey neden FETÖ’den açığa alınarak soruşturma geçirdi. Ben kendisine sordum bana verdiği cevap ise ben namaz kılıyordum o yüzden soruşturma geçirdim. Yahu her namaz kılan soruşturma mı yedi. Ben ikna olamadım.’ dedi.

“SAYGI İLE EĞİLMEMİ BEKLEMEYİN”

Altınova’nın eski kaymakamlarına da değinen Palaşoğlu,’ Kendisinden önceki Altınova kaymakamları uzun süre görev aldı. Kendilerinin böyle bir mal varlığı olmadı. Şimdi kaymakamlık bırakıldı Altınova’ya belediye başkanı olacağım diyorsun ben buna saygı ile eğilmem.’ dedi.

“SERMAYECİKLİ ARKADAŞI ALLAH’IN BİR KULU SEVMİYOR”

Ak Parti Yalova Milletvekillerinden birinin Altınova’nın Sermayecik köyünde 200 dönüm üzerinde tarım yapıldığını iddia eden Palaşoğlu,’ Altınova’yı dizayn eden meşhur Sermayecikli var. Kendisi İl Genel meclisinde görev alıyor. Beraber tarım yapıyorlar. Yaya diye başkasına ait olan bu şirketin vekilin ağası aldı. 2022 yılında devralmıştı. Herkes şirket kurar ve ticaret yapar. Bunu sorgulamıyorum ama bende bu partinin çilekeşlerindenim. Çok hizmetlerim dokundu. İl Genelde geçen seçim 3. sıra verdiler. 5 yıl aralıksız çalıştık. Parti ihtiyaç duydu biz çalıştık. Şimdi bu dönem bir daha seçilenlerin tekrar seçilemeyeceği ile ilgili sözler verilmişti. Meclis üyeleri içeresinde şahitlerimiz var.  Meclis üyesi arkadaşlarımızla problem yok. Biz insan gibi görevimizi yaptık. Ne eksiğimiz var. Adam o benim ağabeyim, o benim kırmızıçizgim diyor. Altınova kimsenin babasının çiftliği değil. Bu partinin istişare makamları var. Burada Serameyecilkli ismini Allah’ın bir kulu sevmiyor. Sen vekilsin. Sen git yasama görevini yap. İl Başkanı bunları bilmiyor mu? Şimdi bu şirketin idari işler birim amirini 1. sıraya koyuyorsun. Beraber iş yaptığın adamı getirip, il genel meclisi 1. sırasına şartsız koyarsan bu sorgulanır. Bu mu particilik. Bu mu dava meselesi.’ dedi.

“VEKÂLETİNİ VERDİĞİMİZ VEKİLLER, BİZE HESAP SORUYOR”

Kendisine hainsin ve CHP’ye çalışıyorsun gibi cümlelerin kullanıldığını da belirten Turhan Palaşoğlu,’ Ne olur önümüzde ki dönemde beni alırlar 1. sıraya koyarlar. Ben Yasemin Fazlaca’nın kazanmasını istiyorum ve önümüzde ki dönem Ak Parti’den 1. sıraya talibim. Bunu daha önce yaptınız. Ben evrakları genel merkeze de göndereceğim. Vekâletini verdiğimiz vekiller bize hesap soruyor. Onları oraya seçtirirken bizlerin emeği var. Bu dünyada sana hakkımı helal etmiyorum.’ dedi.

“BERABER YÜRÜYORSUNUZ SİZ BU YOLLARDA..”

Kendisinin Şükrü Önder, Fikri Demirel, İlhan Evcin ve Temel Coşkun gibi isimlerle çalıştığını söyleyen Palaşoğlu,’ Hepsi kral milletvekilleridir. Ama kibirli değiller. Kibirli bakış göstermediler. Ben bunlardan uslüp öğrenmem. Bunlara yazıklar olsun. Bu saçlarımızı 20 yıl siyasette ağıttık. 2010’da gelenler Ak Parti’nin bütün sıkıntıları çekilmiş zirveye gelmişti. Kalkmış burayı dizayn edeceksin. Belediye

meclis listesini bile oralardan yapmaya utanmadınız mı? İl Genelde 1. sıraya koyduğun adamı senin teşkilatların sevmiyor bir tek sen seviyorsun. Çünkü beraber yürüyorsunuz, bu yollarda. ‘ dedi.

“6 BİN KİŞİ İÇERİSİNDE ADAM MI YOK?”

Regaip Bey Altınova’yı çok sevmiş olabilir kendisi ile bir derdim yok diyen Palaşoğlu’ Gelsin otursun. Altınova kendisini belediye başkanı yapmaya mecbur mu? Kendisine karşı çıkamam mı? 6 bin kişi içerisinde adam yok. Ankara’dan adamı al, Edirne’de görev yapan kaymakamı belediye başkan adayı yap. Niye? ‘ dedi.

“ÖZYİĞİT’İN KARDEŞİ ÖNCE İŞÇİ SONRA PATRON OLDU”

Kaymakam kardeşinin Ahmet Regaip Özyiğit’in kaynakçı operatörü olarak bir tersanede işe başladığını belirten Palaşoğlu,’Abisinin referansı ile kaymakam beyin kardeşi Tersan tersanesinde kaynakçı olarak işe başladı. Sonrası maşallah. Ben emlak işi ve gayrimenkul işi yapıyorum bende böyle bir mal varlığı yok. Kendisi kaymakam şimdi Belediye Başkanlığı istiyor. Altınova’da belediye başkanlığı yapacak adam kalmadı mı? Gönül işlerine girmiyorum artık.’ dedi.

“MENFAATE ALIŞANLAR HERKESİ KENDİ GİBİ GÖRÜYOR”

Altınova’lı ve gençlere seslenen Palaşoğlu,’ Altınovamıza sahip çıkalım. Bunların dava dediği şey dere oldu. Altınova’ya sahip çıkalım. Geleceğimize sahip çıkalım. Bizden geçti ama bunlara oy verirseniz bu yapıya oy vermeyin. Ben deli miyim davamdan ayrıldım. Benim bir menfaatim yok. Utanmaz troller hakkımda yalan yanlış iddiada bulunuyor. Metin Başkan olmayınca bende yokmuşum. Bunların hayatları yalan ben 2019 yılında zaten emekli oldum. Siyasette bugüne kadar kimseye borçlu olmadım. Bugün bunları söyleyebiliyorsam bunlara bağlı olmadığım içindir. Bana hain diyorlar. Önümüzdeki dönem haini alır bir yere koyarsınız. Menfaate alışanlar herkesi kendisi gibi görüyor. Ben Altınova’yı seviyorum. ‘ diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.