SUBAŞI’NDA 3 BİN KİŞİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

SUBAŞI’NDA 3 BİN KİŞİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
Yayınlama: 29.03.2024
A+
A-

Subaşı Belediyesi’nin Ramazan ayına özel kapalı pazaryerinde düzenlediği iftar etkinliğine, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kurulan iftar sofrasında 3 bin kişi orucunu açtı. Subaşı Belediyesi’nin kapalı pazaryerinde kurduğu iftar sofrasına, 3 bin vatandaş katıldı. Vatandaşlar kapalı pazaryerini hınca hınç doldurdu. Kapalı Pazaryerinde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla buluşan Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, etkinliğe yoğun katılım gösteren Subaşılarla selamlaşırken, hayırlı Ramazanlar diledi. Vatandaşlar, Başkan Canbay’a bu güzel iftar daveti için teşekkür etti.

BAŞKAN CANBAY , “ALLAH, BİRLİĞİMİZİ VE BERABERLİĞİMİZİ DAİM KILSIN”

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay “Subaşı Belediyesi olarak, İftar Soframız etrafında sizlerle bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyuyor, rabbime bu birlik ve beraberliğimizden dolayı sonsuz şükrediyorum. Hepiniz hoş geldiniz, gönül soframıza şeref verdiniz. Her yıl olduğu gibi bu yılda ramazan aynını birlik ve beraberlik içerisinde karşıladık, iftar sofrasında buluştuk. Allah, birliğimizi, beraberliği daim kılsın.” dedi.

“İFTAR SOFRASINDA, HERKESİN KATKISI VAR”

İftar programının yoğun bir katılımla gerçekleştiğini ifade eden Başkan Turan Canbay “Benim Büyük Ailem Subaşı! Allah hep bir arada olacağımız nice Ramazanlar nasip etsin. Tuttuğumuz oruçlar kabul olsun. Soframız daha çok büyüsün, bereketi artsın. Ramazan ayını büyük bir beraberlikle geçiriyoruz. Ramazan ayında beldemizde iftar programının yanı sıra, kutsal mekanlara ve kültürel alanlara geziler düzenledik. Vatandaşlarımız oldukça keyifli bir gün geçirdi. Bugün de yine hep birlikte iftar yapmanın, aynı sofraya oturmanın huzurunu yaşıyoruz. Bugün kapalı pazaryerinde iftar soframızı kurduk. Komşularımızın güler yüzünü görmek bizleri de mutlu ediyor. İftar yemeklerinin hazırlanmasında bize katkı sağlayan, destek olan herkese ayrıca teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Okunan ezanın ardından oruçlar açıldı, Canbay Subaşılarla ile birlikte iftar yaptı. İftar yemeği sonrasında da dualar okundu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.