SUBAŞI’NDA YURT İLE YÜZLER GÜLÜYOR

SUBAŞI’NDA YURT İLE YÜZLER GÜLÜYOR
Yayınlama: 04.03.2024
A+
A-

AK Parti Subaşı Belediye Başkan Adayı Mustafa Yurt ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Yurt ile yüzlerinin güldüklerini ifade eden Belde halkı,’ 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Belediyeciliği ile beldemizin kalkınacağına olan inancımız tamdır, Mustafa Yurt isminin yanındayız.’ dediler.

 

Ak Parti Subaşı Belde Başkanı Serkan Gedik, Belediye Meclis Üye Adayları ve tüm teşkilat mensupları ile birlikte sahada olduklarını söyleyen Ak Parti Subaşı Belediye Başkan Adayı Mustafa Yurt,’ Belde halkımızı ve esnaflarımızı ziyaretlere devam ediyoruz. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde inanıyoruz ki halkımız Subaşı’nın hak ettiği değere kavuşmasını sağlayacak, Ak Belediyecilik hizmetlerinden ve projelerinden faydalanacaktır.’ dedi.

YURT İSMİNİN YANINDAYIZ!

Subaşı’nda Mustafa Yurt isminin yanında olacaklarını belirten belde halkı,’ Subaşı’nın kaybedecek bir 5 senesi daha yok. Bu yüzden belde halkı olarak Mustafa Yurt isminin yanında olmaya, kendisine destek vermeye devam edeceğiz. Bizleri ziyaretleri nedeniyle de kendilerine teşekkür ederiz.’ diye konuştular.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.