“TOPUKLU EFE” FAZLACA, SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

“TOPUKLU EFE” FAZLACA, SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Yayınlama: 02.03.2024
A+
A-

 

429754247 727835492794596 5668860286943299612 n

Cumhuriyet Halk Partisi Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, saha çalışmaları kapsamında vatandaşla bir araya gelmeye devam ediyor.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimine yaklaşık 1 ay kaldığı şu süreçte adaylar hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye genelinde, il ve ilçelerde devam etmekte olan siyasi hareketlilik Yalova’da da hız kazandı. Yerel seçimlerin en çok merak edilen ilçelerinden birisi de Yalova’nın Altınova İlçesi oldu. Gerek tersaneler gerekse de sanayi olarak Yalova’nın altın ilçesi olarak bahsedilen Altınova’da da seçim süreci bir hayli hareketli geçiyor. Cumhuriyet Halk Partisi Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca’da saha çalışmaları kapsamında her gün başka bir konumda çalışmalarını devam ettiriyor.

Sık sık vatandaşla bir araya gelip, projelerinden bahsederek öneri ve talepleri dinleyen Fazlaca son olarak, Cumhuriyet Halk Partisi Altınova Belediye ve İl Genel Meclis Üyesi adayları ile birlikte Altınova Belediyesi İtfaiye Amirliği’nde düzenlenen kahvaltı organizasyonuna katılım sağladı. Burada itfaiye personelleri ile sohbet ederek, projelerinden bahseden Fazlaca, personellerin öneri ve taleplerini almayı da ihmal etmedi ve Altınova hakkında güncel konular üzerine karşılıklı istişarelerde bulundu.

Gerçekleştirdiği Altınova Belediyesi İtfaiye Amirliği ziyareti sonrasında kısa bir açıklamada bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca sözlerinde, ‘’ Belediye ve İl Genel Meclis Üyesi adaylarımız ile güne Altınova Belediyesi İtfaiye Amirliğinde kahvaltı organizasyonu ile başladık. Personellerimiz ile sohbet ettik, onları dinledik. Bizleri çok güzel ağırlayan İtfaiye Amiri Süleyman Çavuşoğlu ve ekibine teşekkür ediyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.