TOPUKLU EFE FAZLACA:’TURİZMİ ÖN PLANA ÇIKARTACAĞIZ’

TOPUKLU EFE FAZLACA:’TURİZMİ ÖN PLANA ÇIKARTACAĞIZ’
Yayınlama: 03.03.2024
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, projelerini bir bir açıklamaya devam ediyor. Başkan Adayı Fazlaca, Altınova’ya kamp alanı ve sosyal tesis yapacaklarını açıkladı.

 

“Altınova’ya kamp alanı yapılacak”

Altınova’nın doğasını gün yüzüne çıkarmaya devam edeceklerinin söyleyen Fazlaca,’ İlçemize yapacağımız kamp alanları projesi ile şehir içinden ve şehir dışından gelecek misafirlerimize doğayla baş başa zaman geçirecekleri yaşam alanı kazandıracağız. Kamp alanı içerisinde karavan parkı, çadır kamp alanı ve günübirlik kullanım tesisi projemiz hazır.’ dedi.

“Sosyal tesis” göz kamaştıracak

İlçenin gençlerini unutmadıklarını Sosyal Tesis, Piknik Alanları, Yürüyüş Parkurları, Spor Kursları ve Turnuvaları, Sanatsal ve Kültür Kafeleri, Gençlik Festivali, Madde Bağımlılığı ile Mücadele ve sahil kafeteryalarının oluşturulacağını, bu noktalarda ise gençlere istihdam sağlanacağını söyleyen CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca,’ Bayraktepe ve Hersek plajımızı eşsiz bir tesis kuracağız. Bu tesiste konserler, tiyatro gösterileri, sergiler ve etkinlikler yer alacak. Tesisin içerisinde piknik alanları ve yürüyüş parkurları yer alacak. Altınova’mızın markasını daha yukarıya taşıyacağız.’ dedi.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.