TOPUKLU EFE’NİN İFTARINA YOĞUN KATILIM SAĞLANDI

TOPUKLU EFE’NİN İFTARINA YOĞUN KATILIM SAĞLANDI
Yayınlama: 20.03.2024
A+
A-

430862985 303707812731164 5324685571104892461 n

TOPUKLU EFE’NİN İFTARINA YOĞUN KATILIM SAĞLANDI

CUMHURİYET Halk Partisi Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca iftar programı düzenledi. Düzenlenen programa ilçe halkı yoğun katılım sağlarken birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Düzenlenen iftar programına CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, CHP Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç, Belediye Meclis Üyesi Adayları, partililer ve çok sayıda Altınova’lı vatandaş katılım sağladı.

MASALARI TEK TEK DOLAŞTI

CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca’nın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar, Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dua ile başladı. Fazlaca, iftar öncesi masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet ettiler.

“SEN BEN YOK BİZ VARIZ”

Soğuk havada vatandaşların yanında olmasından gurur duyduğunu belirten Başkan Adayı Fazlaca,’ Vatandaşlarımızla birlikte orucumuzu açtık. İftarda hemşerilerimizle bir araya geldik. İftar sonrasında buluşmanın mutluluğunu paylaştık. Ramazan ayının bereketi ve paylaşımıyla dolu bu özel zamanında bir araya gelmek, benim için ayrı bir anlam taşıyor. Birlikte geçirdiğimiz bu güzel akşamda, kardeşlik ve dayanışma ruhunu bir kez daha hissediyoruz. Sizlerle birlikte olmak, görevimin en güzel yanlarından biridir. Sen ben yok biz varız.’ dedi.

“HALKIMIZ DOĞRU KARARI BİZDEN YANA VERECEKTİR”

Programda konuşan CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, 31 Mart’ta Altınova halkının doğru bir karar vereceğine inandığını belirterek,’ Yerel seçimlere artık sayılı günlerimiz kaldı. Vatandaşlarımız 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde sandık başında Altınova’mızın geleceğini düşünerek karar vermelidir. Bizler inanıyoruz ki ilçe halkımız doğru kararı bizden yana verecektir.’ diye konuştu.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.