TUTUK:“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ BİZİM TEMEL İLKEMİZDİR”

TUTUK:“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ BİZİM TEMEL İLKEMİZDİR”
Yayınlama: 25.01.2024
A+
A-

YALOVA Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, İsmail Baran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da vurgu yaptığı gibi Yalova’da ‘Gönül Belediyeciliği’ yaptıklarını belirterek, “Bu bizim temel ilkemiz” dedi.

Yalova Belediye Başkanı Tutuk, mahallelerde esnafları ziyaret edip, çocuk ve gençlerle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinlemeyi sürdürüyor.

Yalova’yı her seferinde çok sevdiğini belirten Başkan Tutuk,“Tevazu bizler için önemli. Bizim temel ilkemiz tevazudur.  AK Parti belediyeciliğinin başarısının altında da bu yatıyor. Vatandaşlarla belediye arasına örülen tüm setleri kaldırdık” dedi.

Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Geleceğin Yalova’sını hemşerileriyle birlikte oluşturacaklarını ifade eden Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, “Hemşerilerimize hizmet için çalışma yürütüyoruz. Yaptığımız çalışmalara vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yön veriyoruz. Alt yapıdan ulaşıma, yol yapım ve sosyal belediyecilikte önemli çalışmaları gerçekleştirdik. Amacımız, daha güzel bir Yalova’yı gelecek nesillere aktarmak” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.