TUTUK’TAN NET MESAJ.. ‘TÜRKİYE YÜZYILINA YALOVA DAMGA VURACAK’

TUTUK’TAN NET MESAJ.. ‘TÜRKİYE YÜZYILINA YALOVA DAMGA VURACAK’
Yayınlama: 09.01.2024
A+
A-

YALOVA Belediye Başkanı ve Ak Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Mustafa Tutuk, birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Tutuk,’ 4 yıl önce göreve geldiğimizde Belediyemizi borçlarımızdan arındırdık, hizmet ettik ve proje ürettik. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde de farkımızı ortaya koyacak ve kazanan Yalova halkı olacak.’ dedi.

‘HİZMET ETTİK, PROJE ÜRETTİK’

Yalova’da 14 mahalleye hizmet götürdüklerini belirten Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk,’ İlimizin tüm mahallelerinde izimiz var. Olmaya da devam edecek. Biz ilimizin ihyitaçlarını, vatandaşımızın sorun ve taleplerine hakimiz. Göreve geldiğimizde belediyemizi icra avukatlarından arındırdık, borç ödedik. Bunun yanı sıra aynı anda hem hizmet ettik hem proje ürettik. Üretmeye de devam edeceğiz.’ dedi.

 80 BİN TON ASFALT, YALOVA TARİHİNDE BİR İLK OLDU

Yalova tarihinde ilk defa 80 bin ton asfalt atıldığını ifade eden Belediye Başkanı Tutuk,’ Yalova’mız bizim dönemimizde tarihinde ilk defa 80 bin ton asfalt ile karşılaştı. Modern aydınlatma sistemi, gene bizim dönemimizde ilimize kazandırılan eserdir. İlimize daha çok hizmet edecek, daha çok proje üreteceğiz.’ dedi.

 ‘KENTSEL DÖNÜŞÜM ÖNCELİĞİMİZDİR’

Yalova’nın deprem kenti olduğunu bu noktada Kentsel Dönüşümün önemini bir kez daha vurgulayan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk,’ Kentsel dönüşüm bizlerin en başarılı eserlerinden birisidir. Deprem bölgesi olan Yalova’mızın kanayan yarası olan kentsel dönüşüm noktasında ciddi adımlar attık. Bağlarbaşı mahallesinde ömrünü tamamlayan binalarımızın yıkımı bitirdik. Yeni konteynerleri kurduk. Biz ilimizi depreme hazırlayacağız. İlimizin tamamını kentsel dönüşüme geçireceğiz.  Şimdi kentsel dönüşüm başlıyor.’ dedi.

 ‘ANA İSHALE HAT PROJEMİZ, İLİMİZİN GELECEĞİDİR’

Ana ishale hattı gibi önemli bir proje ile Yalova’nın hem üstüne hem altına hem de geleceğine önemli bir adım attıklarını söyleyen Tutuk.’ Ana ishale hattı projemiz ile ilimizin üstüne hizmet ettiğimiz gibi, altına da hizmet ediyoruz. Kayıp kaçakları önleyerek geleceğimize hizmet ediyoruz. Bizim işimiz hizmet, bizim gücümüz millettir.’ dedi.

‘HÜKÜMETİMİZİN KAYNAKLARINDAN FAYDALANIYORUZ’

Hükümetin kaynaklarından Yalova’nın sonuna kadar faydalandığını belirten Yalova Belediye Başkanı Tutuk,’ İlimize gerçekleştireceğimiz projelerimizde milletvekillerimiz bizlere destek veriyor. İlgili projenin bakanlıkları ile görüşmelerimizi gerçekleştiriyor ve tüm sorunlarımızı gideriyoruz. Hükümetimizin tüm kaynaklarından Yalova olarak faydalanıyoruz.’ dedi.

‘YALOVA, SİZİNLE GÜZEL’

Yalova’nın esnafıyla, çoluk çocuğuyla, genci ve yaşlısıyla güzel olduğunu ifade eden Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk,’ Biz en iyi bildiğimiz işi yapmaya, halkımıza hizmet etmeye ilimizde proje üretmeye ara vermeden devam edeceğiz. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Yalova Belediyesini kazanarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Kısa sürede Yalova’mıza yaptığımız hizmetlerimiz ve projelerimiz ortadadır. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Vatandaşlarımızın takdiri ve tercihi ile inanıyoruz ki seçimin kazananı Ak Parti, seçimin kazananı Yalova halkı olacaktır.’ ifadelerine yer verdi

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.