UYKULAR KAÇIYOR “TOPUKLU EFE” GELİYOR!.. FAZLACA:”ALTINOVA HALKI BU ASILSIZ DEDİKODULARI ÇIKARTANLARA SANDIKTA GEREKEN CEVABI VERECEKTİR!”

UYKULAR KAÇIYOR “TOPUKLU EFE” GELİYOR!.. FAZLACA:”ALTINOVA HALKI BU ASILSIZ DEDİKODULARI ÇIKARTANLARA SANDIKTA GEREKEN CEVABI VERECEKTİR!”
Yayınlama: 28.03.2024
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca ilçede belli bir grup tarafından çıkartılan, ”Yasemin Fazlaca göreve gelirse belediye personellerini işten çıkartacak” dedikodularına net bir dille yalanladı. Başkan Adayı Fazlaca,’ Altınova halkı bu asılsız iddiaları ortaya atan kişilere 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde sandıkta haddini bildirecektir.’ dedi.

430023597 731103342467811 2892718704693603066 n

Altınova’nın halkını çok sevdiğini, Altınova Belediye personellerini asla işten çıkartmayacağını, bu tip dedikoduları ortaya atanların Altınova ve halkını düşünmediğini belirten CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca,’ Ben daha önce de birçok yerde bunu beyan ettim. Belediye personellerimizi ziyaret ettiğimde de kendilerine ifade ettim. Akıllı bir belediye başkanı asla personel değişikliğine gitmez. Bizim mevcut personellerden alacağımız destekle birlikte belediyemizi şaha kaldıracağız. Biz bu yola çıkarken büyük bir aileyiz dedik. Biz ailenin ne demek olduğunu iyi biliriz. Aile demek birlik ve beraberlik demektir. Bu yüzden hakkımda ortaya atılan asılsız iddialara vatandaşlarımızın kulak asmamanısını rica ediyorum. Yerel seçimlere sayılı günler kala bu tip asılsız dedikodulara Altınova halkı sandıkta en net cevabı verecektir.’ diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.